in

Da li ste pomislili da će karte da pojeftine u GSP-u?

Da li ste pomislili da će karte da pojeftine u GSP-u ?14.1.2015.

Samo „sreća“ za penzionere ovog puta. Ostali će morati da sačekaju. Inovacije Bus plus sistema ne prestaju da nas iznenađuju.

Gradska uprava juče je odlučila da zadrži stari cenovnik za personalizovane kartice za sve kategorije i da ne menja tarife za mesečne dopune od 1. februara.

Novi tarifni sistem za mesečne karte u prevozu neće biti primenjen od februara.

Neće biti ni najavljenog pojeftinjenja mesečnih karata za zaposlene, nezaposlene, studente i srednjoškolce.

– Beograđani stariji od 65 godina i dalje će moći da se voze za 407 dinara godišnje, bez obzira na visinu prihoda, izjavio je danas gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Da li ste pomislili da će karte da pojeftine u GSP-u ?

Bilans toga što će najstariji putnici ostati zaštićeni od viših cena je da neće biti pojeftinjenja za sve druge kategorije kako je bilo predviđeno izmenjenim tarifnim sistemom koji je grad predstavio krajem prošle godine.

Zaposleni će umesto planiranih 2.990 dinara nastaviti da svakog meseca plaćaju 3.275 dinara a za povlašćene kategorije poput nezaposlenih, srednjoškolaca i studenata cena će ostati 1.120, umesto 1.090 dinara.

Toliko će mesečno izdvajati i penzioneri mlađi od 65 godina, dok je sad već oborenim tarifnim sistemom bilo predviđeno da oni budu izjednačeni sa građanima koji su navršili tu starosnu dob.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Biciklistička staza na Pupinovom mostu gotova do juna 201514.1.2015.

    Biciklistička staza na Pupinovom mostu gotova do juna 2015.

    Da li su vaše ulice prepune blata i rupa ?15.1.2015.

    Da li su vaše ulice prepune blata i rupa?