in

Da li su vaše ulice prepune blata i rupa?

Da li su vaše ulice prepune blata i rupa ?15.1.2015.

Znamo da su najčešći problemi stanovnika Leve obale Beogrda neuređene ulice. Mnoge su i dalje neasfaltirane i ostavljene na „čekanju“.

Često se građani sami aktiviraju i saniraju ove probleme. Leva obala je područije koje je najčešće poplavljeno nakon zimskog perioda, prepuno podzemnih voda.

Jedan od primera:

Da li su vaše ulice prepune blata i rupa ?15.1.2015. 01

Ulica Kosovopoljska, prilaz sa Zrenjaninskog puta. Ulica koja je jednom asfaltirana u svojoj istoriji – pre nekih 16 godina, i to od strane privatnog lica.

Danas smo saznali da je građanima upućen poziv da prijave udarne rupe.

Koordinator Zimske službe Darko Glavaš poziva građane da prijave udarne rupe kako bi ekipe JKP „Beograd put” iskoristile period lepog vremena i zakrpile rupe na kolovozima nastale tokom zime.

– Osim dežurnih, ostali deo ekipe Zimske službe ovog preduzeća biće preusmeren na krpljenje udarnih rupa. Udarne rupe na kolovozu, koje su posledica ledenog perioda sa izuzetno niskim temperaturama, snežnim padavinama i poledicom prave probleme vozačima i ostalim učesnicima u saobraćaju, rekao je Glavaš.

Da li su vaše ulice prepune blata i rupa ?15.1.2015. 02

Udarne rupe sugrađani mogu prijaviti na telefone „Beokom servisa” 0800/1100-11 za pozive iz fiksne telefonije Telekoma i 011/3090-007 za ostale fiksne telefonske mreže i mobilne operatere.

U „Beokomu” prijave građana primaće od 7 do 22 h.

Posedećamo da se često pri ovim prijavama gledaju prioriteti. Tako da apelujemo da uzmete u obzir bezbednost mališana koji se vraćaju iz škole. Te ulice su često katastrofalne.

Nadamo se da će mnogima ove informacije poslužti.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Da li ste pomislili da će karte da pojeftine u GSP-u ?14.1.2015.

    Da li ste pomislili da će karte da pojeftine u GSP-u?

    Ukinuta je pojedinačna karta od 73 dinara za prevoz 15.1.2015.

    Ukinuta je pojedinačna karta od 73 dinara za prevoz