BSK uzeo tri boda u Zemunu - www.lobi-info.rs

BSK uzeo tri boda u Zemunu

1 minut za čitanje

Najbolji fudbalski klub sa leve obale Dunava u Beogradu uspeo je juče, 27. septembra, u susretu sa FK Zemun da uzme tri boda i na taj način se podigne na deveto mesto na tabeli Prve lige Srbije.

Utakmica je počela u 16 h na stadionu Fudbalskog kluba Zemun u Ugrinovačkoj 80.

Što se tiče startne postave, od plavo-belih momaka na teren su izašli: Bogdanović Slaviša (1), Plavšić Dušan (2), Grbić Dušan (3), Kiković Danko (4), Stojković Danijel (5), Radak Miroslav (6), Radović Nikola (7), Jelić Igor (8), Bujšić Mićun (9), Jovanović Jordan (10) i Gordić Miloš (11).

Domaćine su predstavljali: Stepandić Miloš (1), Rodić Dalibor (2), Đokić Lazar (3), Kovačević Nenad (4), Zečević Miloš (5), Ćulibrk Slavko (6), Potkozarac Goran (7), Gemović Miodrag (8), Rašković Milanko (9), Rusmir Dejan (10) i Radovanović Đorđe (14).

Gol za pobedu BSK-a postigao je Nikola Radović u sedmom minutu igre!

U oba tima izvršene su po tri izmene. Sudija je, takođe, podelio po tri žuta kartona igračima oba tima.

Susret je završen rezultatom 0:1.

Ovo je prva pobeda BSK-a u gostima u ovoj sezoni Prve lige Srbije. Nadamo se da će momci u plavo-belim dresovima nastaviti da nižu ponede i izbore se za vrhi tabele.

Sledeće nedelje na levu obalu dolazi FK Sloga iz Petrovca na Mlavi. Dođite da zajedno podržimo svoje momke na putu do Superlige!

Ostavite odgovor

Potraga za visokom devojkom iz 96-ce! - 2015
Prethodna priča

Potraga za visokom devojkom iz 96-ce!

Mladji referent od juče puni bioskope širom zemlje - 2015
Sledaća priča

„Mladji referent” od juče puni bioskope širom zemlje

Poslednje od Najnovije sportske vesti