in

BSK uzeo tri boda u Zemunu

Najbolji fudbalski klub sa leve obale Dunava u Beogradu uspeo je juče, 27. septembra, u susretu sa FK Zemun da uzme tri boda i na taj način se podigne na deveto mesto na tabeli Prve lige Srbije.

Utakmica je počela u 16 h na stadionu Fudbalskog kluba Zemun u Ugrinovačkoj 80.

Što se tiče startne postave, od plavo-belih momaka na teren su izašli: Bogdanović Slaviša (1), Plavšić Dušan (2), Grbić Dušan (3), Kiković Danko (4), Stojković Danijel (5), Radak Miroslav (6), Radović Nikola (7), Jelić Igor (8), Bujšić Mićun (9), Jovanović Jordan (10) i Gordić Miloš (11).

Domaćine su predstavljali: Stepandić Miloš (1), Rodić Dalibor (2), Đokić Lazar (3), Kovačević Nenad (4), Zečević Miloš (5), Ćulibrk Slavko (6), Potkozarac Goran (7), Gemović Miodrag (8), Rašković Milanko (9), Rusmir Dejan (10) i Radovanović Đorđe (14).

Gol za pobedu BSK-a postigao je Nikola Radović u sedmom minutu igre!

U oba tima izvršene su po tri izmene. Sudija je, takođe, podelio po tri žuta kartona igračima oba tima.

Susret je završen rezultatom 0:1.

Ovo je prva pobeda BSK-a u gostima u ovoj sezoni Prve lige Srbije. Nadamo se da će momci u plavo-belim dresovima nastaviti da nižu ponede i izbore se za vrhi tabele.

Sledeće nedelje na levu obalu dolazi FK Sloga iz Petrovca na Mlavi. Dođite da zajedno podržimo svoje momke na putu do Superlige!

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Potraga za visokom devojkom iz 96-ce! - 2015

    Potraga za visokom devojkom iz 96-ce!

    Mladji referent od juče puni bioskope širom zemlje - 2015

    „Mladji referent” od juče puni bioskope širom zemlje