in

Potraga za visokom devojkom iz 96-ce!

Potraga za visokom devojkom iz 96-ce! - 2015

U ponedeljak nam se obratio momak koji je u nedelju, 20. septembra, bio u poseti levoj obali. Na putu do prijatelja, kako kaže, sedeo je prekoputa veoma lepe devojke. Želeo je da joj priđe ali nije imao hrabrosti pa je onda odlučio da potraži pomoć od nas.

„Sinoc (nedelja), oko 23.15 ušao sam u autobus 96 (smer ka Borči 3), krenuo kod drugara. Iako je bus bio poluprazan, ostao sam da stojim neko vreme.“ Ovako je započeo svoju poruku dotični mladić.

„Po navici počnem da gledam po busu da li nekoga možda poznajem. Ne poznajem nikoga. Odlučim da sednem prekoputa jedne devojke koja neprestano gleda u telefon. Na trenutak je pogledala u mene i vratila pogled.

Pomislio sam u sebi ‘Slatka je’. Po konstituciji tela i dužini nogu došao sam do zaključka da je visoka, možda odbojkašica.

Gledam je i mislim se ‘Daj da je pitam nešto neobavezno. Možda krenemo u neku spiku’ ali još uvek se ne usuđujem.

Verovatno primetivši da je neko posmatra ona je podigla glavu, pogledala u mene i skrenula pogled. Nastavila je da kucka poruku. Nekome. Ali nema osmeha. Kontam, ne dopisuje se s dečkom, čim nije srećna. Možda drugarica.

I dalje se ne usuđujem da načinim prvi korak. Vozimo se dalje. Zvoni joj telefon. Iz priče ne mogu da zaključim ko je zove i da li ide kod nekoga ili kuci. Samo je kratko rekla ‘Stižem za deset minuta’, završila razgovor i vratila slušalice u uši.

Potraga za visokom devojkom iz 96-ce! - 2015

Mislim se ‘Budalo, izlaziš za tri stanice! Uradi nešto!’

Na sledećoj stanici ulazi joj drugarica (pretpostavljam po načinu pozdravljanja) i tad joj ona govori da ide kući s posla i da je ‘Mrtva iscrpljena da bi otišle na piće’.

Potom ustaje. Ide ka vratima. Silazi.

Još par puta sam pogledao u nju ali ona to nije videla. Nije videla da sam zainteresovan. Zato što sam budala.

Ima dugu, smeđu kosu, plave oči, nosila je džins, teksas košulju i teget starke. Lepa devojka. Visoka oko 185 cm. Sišla je na drugoj stanici kad autobus skrene sa Zrenjaninskog puta.“

Potraga za visokom devojkom iz 96-ce! - 2015

Devojko ako si se pronašla u ovom tekstu i želiš da te spojimo sa mladićem koji te uporno traži, pošalji svoj kontakt na mejl: info@lobi-info.rs 🙂

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Pomereno otvaranje deonice zbog Beograda na vodi -2015

Pomereno otvaranje deonice zbog „Beograda na vodi“

BSK uzeo tri boda u Zemunu