in

BSK ispao, od sledeće sezone u Prvoj ligi Srbije

BSK Borča

Izgleda da su BSK skupo koštali porazi na domaćem terenu poslednjih nekoliko utakmica, pred današnje poslednje kolo su bili ispod crte, gde su i ostali posle remija na Karaburmi.

Nedosuđen penal protiv Crvene Zvezde je totalno deklasirao ekipu, jer su posle te utakmice poraženi od Smederava koji je ispao iz lige još na polovini sezone.

Nakon toga su usledili porazi na domaćem terenu od Spartaka, Hajduka i Jagodine koji su direktno poslali BSK u drugu ligu.

Danas su im se karte poklopile, jer su Novopazaraci poraženi u Kuli, dok su Kragujevčani remizirali u Ivanjici, ali je izostala pobeda protiv omladinaca sa Karaburme.

BSK Borča - Novi Pazar
Iako u ovom momentu ima isti broj bodova kao Novi Pazar, BSK ispada iz lige jer su Novopazarci bili bolji u međusobnim duelima. Na domaćem terenu su bili poraženi sa 2:3 u veoma uzbudljivoj utakmici koju smo i sami pratili, a u gostima su remizirali 1:1.

Igračima i upravi BSK Borče preostaje da se brzo konsoliduju, prežale ispadanje iz lige, uoče greške i nedostatke i što pre se okrenu pripremama za osvajanje Prve lige Srbije jer je konkurencija velika.

I mi želimo najvećem klubu sa leve obale Beograda da što pre „ozdravi“ i dogodine se vrati u Jelen Super Ligu.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Most Borča – Zemun i petlja Zrenjaninski put iz vazduha - 18.05.2013

    Most Borča – Zemun i petlja Zrenjaninski put iz vazduha

    Beogradjani dobil novi "Kucni red", 27.05.2013.

    Beograđani dobili novi „Kućni red“