in

BSK Borča zbog Partizana grca u dugovima i problemima

BSK Borča zbog Partizana grca u dugovima i problemima - 2014

U Borči vrte glavom posle zahteva Zorana Gajića, bivšeg kapitena i štopera, da preko advokata na ime ugovora, rata i plata izdejstvuje 20.000 evra

Članovi rukovodstva BSK-a tvrde, međutim, da je dug prema Zoranu Gajiću nekoliko puta manji. Ne beže od činjenice da imaju obaveze i prema drugim igračima ali ubeđeni su da će ta dugovanja od oko 25.000 evra u što kraćem vremenu izmiriti.

Potraživanja Borčana su, međutim, mnogo veća i kažu da će ići do kraja jer žele da predmete iz fioka fudbalskih foruma iznesu na svetlost dana i da svoj novac uskoro vide na računu. Borčani su rešeni da za svoja potraživanja idu do kraja.

„Ne znamo više šta da radimo. Zar da molimo za svoje, neko se neodgovrno ponaša a odluke raznih komisija se odlažu i štite neodgovorni. Apelujemo da se stane na put takvom ponašanju jer je ovo prevršilo svaku meru. BSK zbog toga godinama ispašta ni kriv ni dužan“, kaže Dragomir Vasić, predsednik BSK-a.

I dodaje: „Jagodina nam duguje 95.000 evra, Partizan oko 350.000, Cirih za Asmira Kajevića 250.000 a drugi još oko 100.000 evra. Iz još nekih sporova čekamo od 60.000 do 70.000. To nije mala suma a neko se poigrava nama. Više to neće moći! To je ponašanje za osudu jer koči normalan rad kluba.“

U Borči više ne žele da ćute

„Kažu da je BSK naklonjen Partizanu a ispostavilo se da baš nije tako. Imamo potraživanja od Crno-belih a oni mudro ćute dok mi grcamo u dugovima i problemima“, rekao je predsednik BSK Borče za Žurnal.

Izvor: Žurnal

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Nastavlja se akcija podele besplatnih kanti

Najzad usvojena pomoć i za nezaposlene porodilje 23.1.2015.

Najzad usvojena pomoć i za nezaposlene porodilje