Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

BSK Borča zbog Partizana grca u dugovima i problemima - 2014

BSK Borča zbog Partizana grca u dugovima i problemima

u Najnovije sportske vesti od

U Borči vrte glavom posle zahteva Zorana Gajića, bivšeg kapitena i štopera, da preko advokata na ime ugovora, rata i plata izdejstvuje 20.000 evra

Članovi rukovodstva BSK-a tvrde, međutim, da je dug prema Zoranu Gajiću nekoliko puta manji. Ne beže od činjenice da imaju obaveze i prema drugim igračima ali ubeđeni su da će ta dugovanja od oko 25.000 evra u što kraćem vremenu izmiriti.

Potraživanja Borčana su, međutim, mnogo veća i kažu da će ići do kraja jer žele da predmete iz fioka fudbalskih foruma iznesu na svetlost dana i da svoj novac uskoro vide na računu. Borčani su rešeni da za svoja potraživanja idu do kraja.

Zanimljivo:  Mladi kajakaši iz Borče novi prvaci Srbije u mini kajaku

„Ne znamo više šta da radimo. Zar da molimo za svoje, neko se neodgovrno ponaša a odluke raznih komisija se odlažu i štite neodgovorni. Apelujemo da se stane na put takvom ponašanju jer je ovo prevršilo svaku meru. BSK zbog toga godinama ispašta ni kriv ni dužan”, kaže Dragomir Vasić, predsednik BSK-a.

I dodaje: „Jagodina nam duguje 95.000 evra, Partizan oko 350.000, Cirih za Asmira Kajevića 250.000 a drugi još oko 100.000 evra. Iz još nekih sporova čekamo od 60.000 do 70.000. To nije mala suma a neko se poigrava nama. Više to neće moći! To je ponašanje za osudu jer koči normalan rad kluba.”

U Borči više ne žele da ćute

„Kažu da je BSK naklonjen Partizanu a ispostavilo se da baš nije tako. Imamo potraživanja od Crno-belih a oni mudro ćute dok mi grcamo u dugovima i problemima”, rekao je predsednik BSK Borče za Žurnal.

Izvor: Žurnal

Povezane teme:

1 komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Najnovije sportske vesti

Idi na Vrh