in

Bosanac novi trener BSK Borča

Bosanac novi trener BSK Borča - 2015

Posle dileme da li će Dragan Aničić ostati na klupi BSK-a ili će da nastavi u Slogi (PM), Dragomir Vasić, predsednik, i članovi Upravnog odbora prelomili su i između više kandidata izabrali Milana Bosanca, trenera iz mlađe garde.

– Razgovor sa Draganom Aničićem protekao je u redu. Rastali smo se kao ljudi poželevši mu da u novoj sredini bude kao u Borči, istakao je Dragomir Vasić i dodao, Milan Bosanac je novi šef struke. Mlad je i ambiciozan i nadam se da ćemo uspešno da sarađujemo.

Odrađen je i prvi trening pod nadzorom Milana Bosanca i prvog saradnika Milana Kuljića.

– Do sada sam radio s mlađim selekcijama u Radu i Čukaričkom. Idem u školu za PRO licencu a neočekivano sam dobio priliku da radim samostalno sa seniorima. Moje i ambicije BSK-a su se poklopile, nastavićemo da afirmišemo mlade igrače i nadam se da ćemo nastaviti seriju dobrih rezultata iz prolećne trke, kaže Bosanac.

Prošle sezone u Prvoj ligi Srbije BSK je zauzeo desetu poziciju sa osvojenih 38 bodova iz 30 utakmica sa skorom od deset pobeda, osam nerešeih i 12 izgubljenih utakmica. Verujemo da će ove godine sa novim trenerom i ulaganjem u mlade igrače klub izboriti bolji plasman.

Izvor: Žurnal

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    I večeras prskaju komarce na levoj obali

    Vučjak napušten na nasipu, LOBI

    Stari vučjak sa nasipa i dalje čeka spas