Borča, Krnjača, Kotež i Ovča bez vode a razlog je... - www.lobi-info.rs

Borča, Krnjača, Kotež i Ovča bez vode a razlog je…

1 minut za čitanje
12

Večeras oko 19.15 časova smo dobili prvu prijavu od sugrađana da u Borči nema vode, potom su stigle i prijave i pitanja iz Krnjače, Koteža i Ovče.

Obratili smo se Beogradskom vodovodu i kanalizaciji povodom prijava od strane sugrađana i saznali da razlog nije kvar ili planirano isključenje, već da vode nema zbog povećane potrošnje.

Povećanje potrošnje i nestanak vode je prouzrokovano time što veliki broj potrošača ostavlja svoje česme otvorene da voda teče kako ne bi došlo do zamrzavanja vode u cevima.

Na pitanje da li se zna kada će drugi delovi biti isključeni smo dobili odgovor da će potrošači koji su udaljeni od Makiša, kao što je slučaj sa levom obalom, do daljenjeg biti bez vode i da se NE ZNA kada će ista doći.

Nemamo reči koje bi opisale pomenutu situaciju, stoga komentare i direktne žalbe prepuštamo vama.

Ostala naselja na Levoj Obali, koja su povezana na PKB vodovod, nemaju prekide u snabdevanju vodom.

12 Comments

  1. Pronaci direktora i malko ga „naplaviti“ 3x dnevno i kad god imate slobodnog vremena. Verujem da bi problemi expresno bili reseni.

    • U Borči se ponašaju bahato. Svi trše vodu i kad treba i kad ne treba. Svi PERU AUTE i trše vodu za nepotrebne stvari. Svi koji imaju garže troše nemilice vodu. U ul. Milana Toplice br. 10. od aprila do novembra se troši voda za prnje automobila.

  2. Ima li nade da budemo deo grada????? Dokle vise. Jutros opet nema vode u Kotezu. Pritisak je takav da hladna curka ,a o toploj mozemo da mastamo!!!!!Znaci nista masina za ves,sudove,bojler….Pa valjda nam sve to nije potrebno. Diirektora vodovoda pitati da li misli da ljudi sa ove strane imaju IQ od 2 broja sa tackom izmedju???????

  3. Poštovani sapatnici,

    Kaluđerica takođe nema vode. Prekjuče i juče od 18h do jutra (oko 4h), jutros opet od 09:30.
    Ako nastave sa ovakvim bezobzirnim ponašanjem, trebali bismo blokirati Kneza Miloša, na dva-tri dana, pa da gospoda iz JKP BVK idu peške na posao.

  4. Opet nema vode, Centar 1 bar, ne znam za ostatak. Izivljavaju se kako stignu. Neka bar najave, slepci, rezerve vode se mogu pripremiti, bar za neko vreme.

Leave a Reply

Prethodna priča

Borča proglašena za zaraženo područje

Sledaća priča

Borča opet bez vode, ali imamo "dojavu" zašto!

Poslednje od Servisne informacije