in

Borča ipak bez minibus linije E7

Minibus linija E7 Borča
Minibus linija E7 Borča

Minibus linija E7 koja je saobraćala od Petlovog Brda do Borče nije izdržala ni prvih 100 dana, kako je to period kad se sumiraju rezultati i ocenjuje Vlada, linija E7 to nije ni dočekala.

Da se prisetimo, 29. oktobra 2012. je produžena minibus linija E7 do Borče, koja je ranije saobraćala od Petlovog brda do Pančevačkog mosta.

Jer su nadležni tada procenili na osnovu analiza i zahteva produžili liniju E7 minibusa.

Ako se i neko radovao ovom produžetku, od danas više neće.

Naime, od 10. januara linija E7 minibusa se vraća na novu staru trasu, pa umesto trase Petlovo brdo – Borča 3, saobraća Petlovo Brdo – Pančevački most /Železnička stanica/.

Jedan komentar naše sugrađanke na Blicu nam se svideo, pa Vam isti objavljujemo ovde:

Samarićanka

Sto se ukidanja E7 tice… mislim na Borcu, i ne cudi me. Nekoliko vozaca je bilo prilicno bahato, a o „vaspitanju“ i da ne govorim. Pretpostavljam da iz tog razloga narod iz Borce (i okoline) nije zeleo da koristi njihove usluge. Kao prvo, retko ko je od njih imao sitan novac, prosto se podrazumevalo da uzmu tih famoznih pet dinara, tj. da ih ne vrate kao kusur. Nisam skrtica, ali verujem da ne bi nikoga pustili a da im duguje pet, deset dinara… sto znaci, kusur su morali da vracaju (a nisu). Bila sam ocevidac i kada je jedan vozac trudnici naplatio kartu, a zna se da one ne placaju…

Retko ko je ispostovao stanicu preko puta pozorista (stajaliste linije 26), jedan, koji nas je inace smorio narodnjacima ranom zorom, je rekao: „meni je tu nezgodno da stanem, izadjite ovde“… otvorio je vrata i ljudi su izasli na semaforu kod Pozorista, sto cini mi se nije po propisu. Itd itd itd… i sta reci za kraj? Meni licno je zao sto je ukinuta linija, odnosno sto saobraca drugom trasom… ali rukovodstvo tih linija bi moralo da razmisli koga zaposljava i sta ti zaposleni rade. Inace, koliko sam cula, nije problem bio samo na E7, problema ima na mnogim takvim linijama, upravo zbog ophodjenja putnika prema vozacima.

Sigurno nećemo kukati i žaliti zbog ove izmene jer svi Borčanci znaju za linijski taksi, koji je daleko bolji od minibusa, plus ide u pravcu koji nama najviše odgovara ka Trgu.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Ko radi za Vladu 14. januar neradan dan?!

    Promocija knjige "Srpska duša" u domu crkve u Borči

    Književno veče i promocija knjige „Srpska duša“ u domu crkve u Borči