in

Borča ima veliko srce (FOTO)

U subotu 25. juna na terenima OŠ „Jovan Ristić“ održan je treći po redu sportsko-humanitarni spektakl „Trojka iz bloka“.

Čak 108 šutera se takmičilo i prikupili su svojim prijavama 42.150 dinara! Dvanaest ponosnih sponzora i jedan ponosni donator podržali su turnir sa 125.960 dinara, pa je na taj način ukupno prikupljeno 168.110 dinara za pomoć porodici Živković iz Borče!

Glava porodice Živković Igor, zajedno sa predsednikom opštine Palilula Aleksandrom Jovičićem svečano su otvorili turnir sa šutiranjem trojki! Na ovaj simboličan način, Opština Palilula najavila je i sponzorsku podršku projektu koja će stići u narednim danima. Pre toga, pozdravili smo zastavu Republike Srbije sa himnom Bože pravde, a potom je molitveno blagoslovio turnir Jerej Miladin Malić.

Miloš Simović je pozdravio okupljene ispred Humanitarne organizacije Srbi za Srbe, a obratio se i Branislav Vujičić, predsednik КК ,,Borča”.

Na ovoj proslavi sporta, zabave i humanosti imali smo dva razloga za slavlje – prvi je treće okupljanje u Borči, a drugi je dvadeseti rođendan naših prijatelja iz КК ,,Borča” koji su paralelno sa turnirom u sali OŠ ,,Jovan Ristić” odigrali revijalnu utakmicu, a takođe su nas njihovi pioniri na pauzi zadivili košarkaškim umećem!

Okupljene su zabavljani i družili Ankl Džo, Struka, Plesni studio Flaj, Fanki flaj, a za kvalitetan muzički program bio je zadužen didžej Đorđe Bogdan.

Veoma uspešan turnir bio je i medijski ispraćen na najvišem nivou kažu oranizatori – medijski pokrovitelj između ostalog bio i naš portal, a pored nas podršku su pružili RTV Studio B, TV Hepi, SOS kanal, Bum Bum radio, portali Vesti onlajn, Borča Info i Palilula koji su poslali vest u svet, o još jednoj misiji sportsko-humanitarnog projekta Trojka iz bloka.

Industrija zamrznutih proizvoda Frikom je podržala turnir sa 200 sladoleda, na radost najmlađih učesnika turnira, a svi smo uživali u sjajnim pastama našeg ponosnog sponzora Agi pasta avej!

Ponosni sponzori trećeg turnira u Borči bili su Itek Elite, restoran Tara, Igraonica Кing, Ekskluziv Hol, Šorti , Vladeks i Frigomeks, Duneks, Veluks, Sabato, Auto Keš, Eho, Libero i No Stress kafe.

Borča ima veliko srce, a to najbolje dokazuje veliki broj sponzora i takmičara! Trojka iz bloka pronašla je način da još jednom probudi i ujedini naš divni kraj, sa uspesima od prošlih godina koji dokazuju pravi pravac misije, ali i sa magijom sporta, humanosti i zabave.

Ponosno će nositi zvanje najboljih šutera iz Borče Danilo Langurić, zlatni trojkaš sa 20 pogođenih poena, Srđan Šutuljić sa 18 ubačenih trojki i Uroš Gajić sa košem manje!

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Nema otpuštanja u GSP-u, a stiže i novih 40 autobusa

    Zaprašivanje komaraca večeras na levoj obali