Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Treći put zaredom „Trojke iz bloka“ u Borči

u Dešavanja od
Tara – T2

Treću godinu godinu zaredom u Borči će se šutirati trojke za pomoć socijalno ugroženim porodicama koje žive na području opštine Palilula – u subotu 25. juna sa početkom od 18 časova karavan „Trojke iz bloka“ ponovo stiže na košarkaški teren OŠ „Jovan Ristić“.

U junu 2014. godine u Borči su se šutirale trojke za pomoć porodicama u poplavljenim područjima, a na prošlogodišnjem turniru prikupljena sredstva su upotrebljena za izgradnju kupatila šestočlanoj porodici Makrenić sa Ovčanskog puta.

Ovog puta se takođe okupljamo se oko plemenite misije rekonstrukcije kupatila sedmočlanoj porodici Živković iz Padinske Skele.

Humanitarni projekat „Trojka iz bloka” se sprovodi u gradovima na području Srbije i dijaspore kao sportska manifestacija brzog šutiranja trojki i okuplja veliki broj mladih ljudi, poznatih ličnosti iz sveta sporta, kulture i muzike, kao i veliki broj sponzora i dobrotvora koji će finansijski podržati realizaciju ciljeva projekta – predlažemo da pročitate više o projektu na stanici “Projekat Trojka iz bloka.

Zanimljivo:  Stigla je "Opatica iz pakla", vrhunski gotski horor film

Održan turnir Trojika iz bloka u Borči 2014

Prijava za šutiranje iznosi 300 RSD po učesniku a sav prihod od učešća, pojedinačnih donacija i sponzorstava biće namenjen za rekonstrukciju kupatila sedmočlanoj porodici Živković iz Padinske Skele.

Pravila su sledeća: svaki učesnik šutira trojke sa tri pozicije, ima na raspolaganju pet lopti na svakoj poziciji i ukupno vreme od 40 sekundi. Deset šuteva sa najviše postignutih trojki plasira se u finale u kojem se za ukupno vreme od jednog minuta šutiria sa pet pozicija po pet lopti.

trojka iz bloka u Borci, LOBI

Druženje, promocija sporta i humanosti kao i pomoć ugroženima su jasni i, nadamo se, zajednički ciljevi svih nas, te pozivamo sve da u subotu, 25. juna od 18 časova na terenu OŠ „Jovan Ristić“ svojim prisustvom podrže ovu sportsko-humanitarnu manifestaciju, a sve u korist porodica kojima je pomoć neophodna.

Zanimljivo:  U četvrtak i petak besplatno klizanje u ledenoj dvorani Pionir

Zajedno sa organizatorima pozivamo sve aktivne i rekreativne sportiste, roditelje, decu, bake i deke i sve ljude dobre volje da sledećeg vikenda dođu kako bismo zajedničkim snagama kroz sport i druženje obezbedili neophodnu pomoć za svoje sugrađane.

DECA SU NAŠA BUDUĆNOST ZATO BUDITE I VI DEO TROJKE IZ BLOKA!

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Dešavanja

Idi na Vrh