in

Zaprašivanje komaraca večeras na levoj obali

Ekipe Zavoda za biocide i medicinsku ekologiju vršiće večeras, 11. jula, suzbijanje odraslih formi komaraca na delovima leve obale Dunava u Beogradu.

Zaprašivanje će biti obavljeno na lokalitetima: Blok Branka Momirova, Jojkićev Dunavac, Crvenka, deo Borče uz Vizelj, Blok Braća Marić, deo od Pančevačkog mosta do Malog raja, Mali raj, Blok Zage Malivuk, Blok Sava Kovačević, Grga Andrijanović, Borča 1 i 2, Borča Mali zbeg i groblje, Borča pretok, Popova bara, put ka Ovči, Kotež 1, 2, 3, Borča greda, Ovča, Padinska skela, Lisičiji jarak, Široka greda, Kovilovo, Jabučki rit, Glogonjski rit, Besni Fok, Vrbovsko, Preliv, Dunavac, Krnjača i jezero Veliko blato.

I ovog puta je zaprašivanje sa zemlje, jer kažu da je delotvornije, a zašto nema iz vazduha pročitajte „ovde“.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Dana 4. jula pošlo je vozilo da nas malo pofajta. Zamolila sam ga za malo onoh granula da bacim na legla komaraca iza kuće, pošto tom delu ne može da se priđe. Rekli su mi da nazovem njihovu direkciju i da se dogovorim sa njima. Sutradan sam ih odma pozvala i javila se jedna ljubazna žena koja mi je rekla da će u toku dan ili eventualno sutradan neko doneti džak. Danas je 11. juli još uvek nisu došli. Izujedani smo kao da imamo boginje. Preko dana muve a noću komarci. Strašno!!!!

Borča ima veliko srce (FOTO)

Crveni krst Srbije po šesti put evropski šampioni