in

Borča dobila novi kružni tok

Kružni tok u Borči 2, LOBI
Kružni tok u Borči 2, LOBI

Sigurno se sećate prvog kružnog toka u Borči. Nedaleko odatle formiran je i drugi!

Na jednoj od najprometnijih raskrsnica u Borči (pogotovo vikendom) spontano je nastao „kružni tok“. Tako ga zovemo jer oko njega morate kružiti ukoliko ne želite da kupujete nove amortizere, točkove ili felne.

Šalu na stranu, na raskrsnici ulica Bratstva i jedinstva i Save Mrkalja šaht je jednostavno utonuo i napravila se rupa koja preti da ozbiljno ošteti neko vozilo ili izazove saobraćajnu nesreću. Još ako imamo na umu da je period godine kada su padavine češće i znamo da je tada teže uočiti ulegnuće, onda to predstavlja pravu opasnost na putu.

Kružni tok u Borči 2, LOBI Kružni tok u Borči 2, LOBI Kružni tok u Borči 2, LOBI

Sreća u nesreći je što se nalazi na delu puta gde je ograničenje brzine malo pa ukoliko se ono poštuje, ne može doći do nezgode većih razmera ali ovako nešto svakako ne treba ignorisati.

Znamo, bili su praznici, svi su praznovali pa tako i državne službe ali stoji činjenica da za ovakve stvari nema izgovora. Improvizovana signalizacija koja obaveštava vozače da ne pređu preko šahta izgleda krajnje neozbiljno (verujemo da je delo naših sugrađana koji bolje nisu ni mogli) ali je sramota za nadležne službe da se ovakav prizor pojavi na putu.

Ovakve stvari ne treba više da se dešavaju i moraju se pod hitno rešiti jer svakog trenutka ovaj šaht ili neki njemu sličan može skroz propasti i predstavljati ozbiljnu opasnost pogotovo što znamo da se nalazi u gusto naseljenom delu naselja gde svakog dana prođe veliki broj građana.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Snajperista koji ne promašuje od sutra u bioskopima - 2015

„Snajperista“ koji ne promašuje od sutra u bioskopima

Zemunci kao nemaju potrebu da prelaze Pupinov most - 2015

Zemunci „kao“ nemaju potrebu da prelaze Pupinov most