in

„Snajperista“ koji ne promašuje od sutra u bioskopima

Snajperista koji ne promašuje od sutra u bioskopima - 2015

Film „Snajperista”, ratno remek-delo Klinta Istvuda, sledećeg četvrtka dolazi u domaće bioskope.

„Snajperista“ je nominovan za čak šest Oskara u najprestižnijim kategorijama među kojima su nominacije za najbolji scenario, najbolji film i najbolju mušku ulogu (Bredli Kuper).

Reditelj Klint Istvud donosi nam novu ratnu akciju sa Bredlijem Kuperom kao Krisom Kajlom u naslovnoj ulozi. Kajl je poznat kao najsmtonosniji snajperista u istoriji Sjednjenih Država.

Film je baziran na istinitoj priči i prikazuje život američkog marinca Krisa Kajla poznatog kao najprecizniji vojnik na obaraču.

Njegova preciznost i snalažljivost spasile su brojne živote civila i saboraca. Međutim, zbog svoje reputacije Kajl je na visokoj ceni i kod protivnika.

Našavsi se u misiji u Iraku Kajl je ponovo osvetlao obraz američke vojske ali po povratku kući shvata da rat nije mogao tako lako da ostavi za sobom…

Snajperista koji ne promašuje od sutra u bioskopima - 2015

Glumačku podelu predvodi Bredli Kuper koji je dva puta bio nominovan za Oskara za uloge u filmovima „Silver Linings Playbook” i „American Hustle”. U ostalim ulogama pojavljuju se Sijena Miler, Džejk Mekdorman, Luk Grims i Kir O’Donel.

Oskarovac Klint Istvud snimio je priču o ovom sjajnom vojniku po scenariju Džejsona Hala, koji je baziran na autobiografiji Krisa Kajla.

Autobiografija je bila bestseller i 13 nedelja se nalazila na listi najčitanijih knjiga „Njujork tajmsa“.

Film u domaće bioskope dolazi sutra 19. februara.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

BusPlus Kontrolori protiv Putnika na liniji 95 - 2015

„Bus plus kontrolori“ protiv „Putnika“ na „Liniji 95″

Kružni tok u Borči 2, LOBI

Borča dobila novi kružni tok