in

Borča dobila prvi kružni tok!

Borča dobila prvi kružni tok - 2014
Borča dobila prvi kružni tok - 2014

Borča je dobila prvi kružni tok i to na prometnoj raskrsnici „Đurđenovac“. Međutim nije reč o uobičajnom kružnom toku koji bi trebalo da bude oličenje bezbednosti vozača u saobraćaju.

JKP „Beograd put“ je započeo akciju saniranja šahtova i slivnih rešetki u Borči. Ekipe su trenutno u ulici Valjevskog odreda gde rade na korekciji šahtova i asfaltiranju betona oko istih.

Međutim, na raskrsnici „Đurđenovac“ radnici su ostavili „kružni tok“ koji vozači, za sada, vešto zaobilaze. Čak ni saobraćajnog znaka „radovi na putu“ nema, koji bi mogao upozoriti vozače.

Improvizovani kružni tok predstavlja problem vozačima i ugrožava bezbednost saobraćaja na prometnoj raskrsnici u Borči. Pogledajte slike…

Borča dobila prvi kružni tok!Borča dobila prvi kružni tok!Borča dobila prvi kružni tok!

Gotovo da smo navikili na ovakve prizore jer retko gde na Levoj obali Dunava postoje dobri putevi bez udarnih rupa koje ne ugrožavaju bezbednost i normalno odvijanje saobraćaja.

JKP „Beograd put“ kao i „Putevi Srbije “ retko kada saniraju puteve a i kada započnu akciju saniranja, obično ista traje mesecima, kao što je slučaj sa zaštitnom ogradom kod „Putnika“ čiji radovi su počeli još u februaru.

Radovi na saniranju šahtova se izvode bez obustave saobraćaja tako da savetujemo vozačima da obrate dodatnu pažnju u zoni izvođenja radova a apelujemo na ekipe JKP „Beograd put“ da što brže saniraju problem kako bi se saobraćaj odvijao nesmetano. Ukoliko se radovi ne obave danas, neophodno je označiti radove na putu saobraćajnim znakovima.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Kompanija Telenor ugostila učenike OŠ „Rade Drainac“ iz Borče

Kompanija Telenor ugostila učenike OŠ „Rade Drainac“ iz Borče

Krnjača, Borča i Kovilovo bez struje

Krnjača, Borča i Kovilovo bez struje