in

Kompanija Telenor ugostila učenike OŠ „Rade Drainac“ iz Borče

Kompanija Telenor ugostila učenike OŠ „Rade Drainac“ iz Borče
Kompanija Telenor ugostila učenike OŠ „Rade Drainac“ iz Borče

Kompanija „Telenor“ ugostila je mališane Osnovne škole „Rade Drainac“ iz Borče i njihovog profesora i upoznala ih sa samom kompanijom, sistemom poslovanja i animirala zabavom i učenjem novih pojmova.

Učenici trećeg razreda Osnovne škole „Rade Drainac“ iz Borče sa svojim učiteljem, Milanom Stambolićem, posetili su kompaniju „Telenor“.

Kompanija „Telenor“ pružila je mališanima priliku da upoznaju samu kompaniju, zaposlene koji brinu o potrebama korisnika i vide kako radi Telenor mreža.

Zaposleni su se potrudili da mališane što bolje upoznaju sa onim što rade ali i da ih animiraju, zabave i nauče nečemu novom.

untitled_4

Mladi gosti su imali priliku da posete komandni centar i nauče kako signal putuje do prijemnika i kasnije do njihovog telefona.

Mališani nisu krili svoje oduševljenje kao i radoznalost koju su pokazali različitim pitanjima. Međutim, posebnu pažnju im je privukao obilazak kreativne sobe u korisničkom centru, koju zaposleni koriste za pauzu i odmor.

Učitelj Milan Stambolić kaže da često koristi magazin „Telenor kontakt“ i uvek pronađe nešto što kasnije iskoristi u predavanjima kao primer iz prakse. Mališani su pokazali i kreativnost te su dali predlog naslovne strane „Telenor kontakt“ magazina.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Posle našeg urgiranja Glogonjski Rit dobio ulično osvetljenje!

    Borča dobila prvi kružni tok - 2014

    Borča dobila prvi kružni tok!