Besplatne predstave za decu i odrasle na letnjoj sceni CK Vlada Divljan - www.lobi-info.rs

Besplatne predstave za decu i odrasle na letnjoj sceni CK Vlada Divljan

1 minut za čitanje

Predstava „Jazavac pred sudom”, po romanu Petra Kočića u režiji Mihaila Laptoševića, održaće se u sredu 1. avgusta na letnjoj sceni Centra za kulturu „Vlada Divljan“, sa početkom u 20:30 časova.

Podela besplatnih karata za ovu predstavu traje od nedelje 29. jula, na biletarnici centra za kulturu „Vlada Divljan“ od 12 do 20 časova.

U periodu do 15. avgusta očekuje nas još besplatnih predstava u okviru manifestacije Kulturno leto na Paliluli i to prema sledećem rasporedu:

U nedelju, 05. avgusta, u 10.30 na programu je dečija predstava „Princeza Na Zrnu Graška“. Za ovu predstavu se ulaznice mogu preuzeti od 01. avgusta, kao i za predstavu „Hotline“ koja je na programu istog dana od 20.30 časova.

U sredu 08. avgusta, od 20.30 časova na ovoj sceni vas čekaju „Ljubavne Igrarije“, a karte možete preuzeti od 03. avgusta u centru za kulturu.

Nedelja, 12. avgust, ponovo nam donosi dve predstave i to: dečiju predstavu  „Pinokio“ u 10.30 časova, kao i predstavu „Kovači“ od 20.30 iste večeri. Ove karte deliće se od 07. avgusta.

I konačno 15. avgusta od 20,30 časova možete pogčedati sjajnu predstavu „Žensko Srce U Šinjelu“, ukoliko preuzmete svoje besplatne ulaznice od 10. avgusta u Centru za kulturu „Vlada Divljan“.

Ostavite odgovor

Prethodna priča

Na Paliluli je najviše zaraženih Virusom Zapadnog Nila

Sledaća priča

Bolji prevoz na levoj obali, možda tek sledeće godine

Poslednje od Vesti