Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Besplatne predstave za decu i odrasle na letnjoj sceni CK Vlada Divljan

u Vesti od

Predstava „Jazavac pred sudom”, po romanu Petra Kočića u režiji Mihaila Laptoševića, održaće se u sredu 1. avgusta na letnjoj sceni Centra za kulturu “Vlada Divljan”, sa početkom u 20:30 časova.

Podela besplatnih karata za ovu predstavu traje od nedelje 29. jula, na biletarnici centra za kulturu “Vlada Divljan” od 12 do 20 časova.

U periodu do 15. avgusta očekuje nas još besplatnih predstava u okviru manifestacije Kulturno leto na Paliluli i to prema sledećem rasporedu:

U nedelju, 05. avgusta, u 10.30 na programu je dečija predstava “Princeza Na Zrnu Graška”. Za ovu predstavu se ulaznice mogu preuzeti od 01. avgusta, kao i za predstavu “Hotline” koja je na programu istog dana od 20.30 časova.

U sredu 08. avgusta, od 20.30 časova na ovoj sceni vas čekaju “Ljubavne Igrarije”, a karte možete preuzeti od 03. avgusta u centru za kulturu.

Nedelja, 12. avgust, ponovo nam donosi dve predstave i to: dečiju predstavu  “Pinokio” u 10.30 časova, kao i predstavu “Kovači” od 20.30 iste večeri. Ove karte deliće se od 07. avgusta.

I konačno 15. avgusta od 20,30 časova možete pogčedati sjajnu predstavu “Žensko Srce U Šinjelu”, ukoliko preuzmete svoje besplatne ulaznice od 10. avgusta u Centru za kulturu “Vlada Divljan”.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh