in

Besplatne predstave za decu i odrasle na letnjoj sceni CK Vlada Divljan

Predstava „Jazavac pred sudom”, po romanu Petra Kočića u režiji Mihaila Laptoševića, održaće se u sredu 1. avgusta na letnjoj sceni Centra za kulturu „Vlada Divljan“, sa početkom u 20:30 časova.

Podela besplatnih karata za ovu predstavu traje od nedelje 29. jula, na biletarnici centra za kulturu „Vlada Divljan“ od 12 do 20 časova.

U periodu do 15. avgusta očekuje nas još besplatnih predstava u okviru manifestacije Kulturno leto na Paliluli i to prema sledećem rasporedu:

U nedelju, 05. avgusta, u 10.30 na programu je dečija predstava „Princeza Na Zrnu Graška“. Za ovu predstavu se ulaznice mogu preuzeti od 01. avgusta, kao i za predstavu „Hotline“ koja je na programu istog dana od 20.30 časova.

U sredu 08. avgusta, od 20.30 časova na ovoj sceni vas čekaju „Ljubavne Igrarije“, a karte možete preuzeti od 03. avgusta u centru za kulturu.

Nedelja, 12. avgust, ponovo nam donosi dve predstave i to: dečiju predstavu  „Pinokio“ u 10.30 časova, kao i predstavu „Kovači“ od 20.30 iste večeri. Ove karte deliće se od 07. avgusta.

I konačno 15. avgusta od 20,30 časova možete pogčedati sjajnu predstavu „Žensko Srce U Šinjelu“, ukoliko preuzmete svoje besplatne ulaznice od 10. avgusta u Centru za kulturu „Vlada Divljan“.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Na Paliluli je najviše zaraženih Virusom Zapadnog Nila

    Bolji prevoz na levoj obali, možda tek sledeće godine