in

Besplatne predstave i koncerti povodom 65 godina postojanja CK „Vlada Divljan“

Od 15. novembra CK „Vlada Divljan“ proslavlja 65 godina postojanja i rada. Tom prilikom sugrađanima poklanja besplatne predstave i koncerte u okviru manifestacije „Dani centra za kulturu Vlada Divljan“.

Ansambl Kolo

U četvrtak 15. novembra očekuje nas koncert dobro poznatog ansambla „Kolo“. Već u petak 16. novembra, na programu je koncert benda „Mućkalica supernova“. Za oba koncerta, svoje besplatne ulaznice možete preuzeti već danas, od 12.00 časova na biletarnici CK „Vlada Divljan“.

Mućkalica Supernova Bend

U nastavku manifestacije, u subotu 17. novebra, na repertoaru je predstava „Teško je reći zbogom“, a u nedelju će najmlađi sugrađani moći da pogledaju predstavu „Krcko Oraščić“.

Dani CK Vlada Divljan

Za ponedeljak 19. novembrat u planu je izvanredna predstava „Žensko srce u šinjelu“. U ovoj predstavi pratimo tri glumice Iskru, Jasnu i Senku koje pokušavaju da urade predstavu povodom obeležavanja godišnjice Prvog svetskog rata.

One se bave životima tri heroine iz Prvog svetskog rata. Milunkom Savić koja je bila najodlikovanija žena vojnik u istoriji ratovanja, Florom Sends koja je bila jedina Britanka sa činom kapetana u srpskoj vosci i Nadeždom Petrović koja je napustila lagodnost svog života i vratila se u Srbiju da pomogne svom narodu spremna da da i svoj život ako treba.

Žensko srce u šinjelu

Vidimo se na besplatnim predstavama i koncertima, u centru za kulturu „Vlada Divljan“.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Radno vreme trgovaca za vreme državnog praznika u nedelju i ponedeljak

Mostovi ka levoj obali opasni po život, a popravke se čekaju u nedogled