Besplatna akcija AMSS - "Ispravno vozilo, bezbedno vozilo"

Besplatna akcija AMSS – „Ispravno vozilo, bezbedno vozilo“

1 minut za čitanje

Auto-moto savez Srbije u saradnji sa Upravom saobraćajne policije MUP Republike Srbije i Asocijacijom tehničkih pregleda organizovaće, od 25. novembra do 30. novembra 2013. godine, tradicionalnu preventivno-bezbednosnu akciju “Ispravno vozilo – bezbedno vozilo”.

Svi zainteresovani vozači u Srbiji imace mogućnost da pred zimsku sezonu potpuno BESPLATNO provere tehničku ispravnost svojih vozila na brojnim linijama tehničkih pregleda širom republike. Kao i uvek do sada, neće biti sankcionisanja u slučajevima kada se utvrde neke neispravnosti već će vozačima biti ukazano na nedostatak i potrebu da isti u što kraćem roku otklone.

Rezultati prethodne akcije organizovane u junu 2013. godine, iako pokazuju znatno poboljšanje, ipak upozoravaju, jer je od ukupnog broja pregledanih vozila kod 27 odsto zabeležena neka neispravnost. U grupi neispravnih vozila, njih 35 odsto imalo je problem sa kočnim sistemom, 18 odsto sa sistemom za upravljanje, a u 29 odsto slučajeva trebalo je otkloniti kvar u sistemu za osvetljavanje.

AMSS Borča PalilulaPored uobičajene provere tehničke ispravnosti vozila, u svojim centrima, AMSS će da obavlja i kontrolu zaptivenosti instalacija kod vozila koja koriste TNG. Više informacija o akciji „Ispravno vozilo – bezbedno vozilo“ može da se dobije u Operativnom centru AMSS, pozivom na broj telefona 1987, na sajtu www.amss.org.rs ili kod saobraćajne policije.

AMSS PJ Palilula- Borča
Adresa: Zrenjaninski put 128e, telefon 011/3320-100
(vidi mapu desno)

Leave a Reply

Kineski most pregazio Dunav i skoro spojio Borču i Zemun - 24.11.2013
Prethodna priča

Kineski most pregazio Dunav i skoro spojio Borču i Zemun

Osnovnoj školi Olga Petrov u Padinskoj Skeli preti isključenje struje - 25.11.2013
Sledaća priča

Osnovnoj školi Olga Petrov u Padinskoj Skeli preti isključenje struje

Poslednje od Vesti