in

Besplatan pregled auto-sedišta u Borči

Besplatan pregled auto-sedišta u Borči
Besplatan pregled auto-sedišta u Borči

Danas 15. novembra 2012. godine od 14 do 16h, Udruženje Roditelj će organizovati još jedan BESPLATAN PREGLED AUTO-SEDIŠTA i to ispred vrtića „Dunavska bajka“ u Borči .

Vrtić „Dunavska bajka“ se nalazi u ulici JNA, između Zrenjaninskog puta ili ulice Valjevskog odreda.

Savetnice za auto-sedišta će svim zainteresovanim vozačima proveriti da li su auto-sedišta primerena uzrastu deteta, da li su dobro postavljena u automobil kao i da li je dete u njima pravilno vezano. Vozače molimo da ponesu, ako ih imaju, originalna uputstva za korišćenje auto-sedišta i da, ako mogu, sa sobom povedu dete jer će se tako najefikasnije proveriti ispravnost sedišta.

Besplatan pregled auto-sedišta u BorčiAuto-sedišta su jedina optimalna zaštita za dete prilikom sudara, a ako se pravilno koriste mogu da spreče smrtne ishode i teške povrede čak i za do 90%, u zavisnosti od vrste auto-sedišta. Na žalost, prema našem iskustvu, više od 90% dece nije pravilno vezano u auto-sedištima ili ona nisu pravilno pričvršćena u automobilu.

Zato, pozivamo roditelje, ali i sve druge vozače da dođu kako bismo zajedno obezbedili što sigurniju vožnju za što veći broj mališana.

Vaš Lobi

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Zvezda u Kovilovu

    Fudbaleri Zvezde kao reprezentativci, treniraju u Kovilovu

    Izbeglički kamp u Krnjači

    Bes u izbegličkom kampu u Krnjači – Prognani i poniženi