Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Zvezda u Kovilovu

Fudbaleri Zvezde kao reprezentativci, treniraju u Kovilovu

u Najnovije sportske vesti od
Tara – T2

Od danas 14. novembra pa do subote, kad ih očekuje večiti derbi sa Partizanom, fudbaleri Crvene Zvezde će trenirati u Kovilovu.

Pred fudbalerima, kao i trenerom Crvene Zvezde je veliki ispit, jer su u poslednja dva kola bili poraženi.

Trener crveno-belih je odlučio da igrače pripremi u opuštenijem i prijatnijem ambijentu, bez očiju javnosti, i da pokuša da ih usresredi samo na predstojeću utakmicu. Jer večiti rival beži osam bodova i pobeda je preko potrebna. Današnji trening je bio zatvoren za javnost.

Dodatni pritisak predstavlja i situacija u samom klubu, jer je juče, sada već bivši predsednik Vladan Lukić podneo ostavku.

Novi-stari predsednik Dragan Džajić će do predsedničkih izbora na čelu radne grupe voditi klub. Iako je klub u debelom minusu, atmosfera je danas na stadionu bila pozitivna –
“Nema šta da mi se čestita. Ja sam 42 godine proveo u Zvezdi. Otišao sam pre osam godina i dolazio sam na Marakanu kad god sam mogao. Sretao sam se s ljudima s kojima mi je bilo drago da se vidim, ali i sa onima s kojim nije”, rekao je Džajić.

Zanimljivo:  Danas i sutra planirana isključenja struje na levoj obali

Definitivno je moral ekipe uzdrman, što je i sam “predsednik” potvrdio – “Neću se baviti finansijama, moj zadatak je da dignem sportski sektor na viši nivo i da pomognem da Zvezda sa što manje zaostatka dočeka proleće. Ići ću u Kovilovo da posetim ekipu, koja će tamo biti u karantinu, i kažem šta imam. To sam radio i kada sam bio predsednik”.

Već u subotu ćemo videti da li im je boravak u bivšem kampu orlova prijao.

Vaš Lobi

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Najnovije sportske vesti

Idi na Vrh