Besni Fok je očišćen a prikupljeni su i čepovi za akciju „Čepom do osmeha"! - www.lobi-info.rs

Besni Fok je očišćen a prikupljeni su i čepovi za akciju „Čepom do osmeha“!

2 minuta za čitanje
Besni Fok je očišćen i prikupljeni su čepovi za akciju Čepom do osmeha - 2015

Kada se organizujemo, uvek možemo učiniti velika dela a danas su nam deca iz Besnog Foka to i dokazala.

Juče smo pisali o akciji „Očistimo naše naselje“ koja je organizovana danas a sada vam prenosimo kako je bilo.

Akcija čišćenja je trajala puna četiri sata. Deci su se u akciji priključili i roditelji. Drugi sugrađani koji nisu mogli da čiste zajedno sa njima želeli su da učestvuju pa su doneli sredstva za čišćenje.

Ocistimo nase naselje - Besni Fok - 2015 Ocistimo nase naselje - Besni Fok - 2015 Ocistimo nase naselje - Besni Fok - 2015

Ocistimo nase naselje - Besni Fok - 2015 Ocistimo nase naselje - Besni Fok - 2015 Ocistimo nase naselje - Besni Fok - 2015

Pored dece i roditelja, u akciji „Očistimo naše naselje“ takođe su učestvovali i ostali sugrađani koji su čistili su ispred svojih zgrada.

Akcija čišćenja je započeta u naselju a potom se uputila ka stanici na Zrenjaninskom putu kako bi se očistio deo duž puta i oko same autobuske stanice.

Ocistimo nase naselje - Besni Fok - 2015 Ocistimo nase naselje - Besni Fok - 2015 Ocistimo nase naselje - Besni Fok - 2015

Na kraju, kada su završili čišćenje, svi zajedno su napravili kratak odmor koji su ZASLUŽILI!

Ocistimo nase naselje - Besni Fok - 2015

Kontejneri su oštećeni i bušni. Trava je velika

Dok su čistili svoje naselje, primetili su da su mnogi kontejneri bušni i da psi lutalice raznose smeđe u potrazi za hranom.

Oni su su zamolili da im opština Palilula obezbedi nove kontejnere i kante te stoga ovim putem pozivamo svoju opštinu da izađe u susret građanima koji ne traže mnogo.

Ocistimo nase naselje - Besni Fok - 2015Na pojedinim mestima trava je jako visoka pa ako već ne može niko da je pokosi, makar nek nam neko obezbedi sredstva za košenje, kažu građani Besnog Foka.

Znamo da javno preduzeće „Gradsko zelenilo“ nije nadležno za teritoriju Besnog Foka. Zato pozivamo PKB koji jeste da pokosi zapuštene zelene površine u naselju.

Pored toga što su građani Besnog Foka skromni i vredi, oni su danas pokazali i da su humani jer dok su skupljali smeće, oni su izdvajali čepove koje će poslati u školu i tako učestvovati u akciji „Čepom do osmeha“.

Šta drugo reći sem SVAKA ČAST!

Leave a Reply

Akcija Očistimo naše naselje osnovaca iz Besnog Foka - 26-04-2015
Prethodna priča

Akcija „Očistimo naše naselje" osnovaca iz Besnog Foka

Sledaća priča

Teško povređen vozač na Pančevačkom putu

Poslednje od Dešavanja