Obeležavanje Zrenjaninskog puta, LOBI

Beograd put se složio sa nama

u Vesti od
Cicak – Sve za skolu

Na naše pitanje od pre neki dan i „Beograd put” je odgovorio identično kao i većina naših sugrađana. Naravno da nije pravo vreme da se odvijaju radovi na Zrenjanincu usred saobraćajnog špica.

Sinoć oko 1.00 radnici „Beograd put-a” vredno su radili na obeležavanju Zrenjaninskog puta u Krnjači, na istoj lokaciji gde je pre neki dan nastala gužva zbog radova u jutarnjem špicu.

 

Moramo da pohvalimo „Beograd put” zbog ovakvog poteza i nadamo se da će ubuduće ovo biti redovna praksa i da se neće više dešavati da se pravi nepotreban zastoj tokom dana.

Radovi na Zrenjanincu su sve češći u poslednje vreme, uglavnom na poboljšanju vertikalne i horizontalne signalizacije. Ovo pojačava bezbednost na Zrenjaninskom putu ali on i dalje ostaje crna tačka kada govorimo o saobraćaju. U to ime svedoči saobraćajna nezgoda koja se desila juče kod Putnika kada je povređen pešak.

  Nakon pisanja Lobija, kompanija istražuje slučaj Bara Reva

Zato apelujemo na nadležne organe da se ozbiljnije pozabave ovim pitanjem i što pre reaguju kako bi se sačuvali ljudski životi.

 

Svedoci smo da neke stvari mogu da se rade kako treba i u vreme koje treba. Ovo bi trebalo da bude normalna praksa a ne vest i nadamo se da će tako i biti ubuduće.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.