in

Beograd put se složio sa nama

Obeležavanje Zrenjaninskog puta, LOBI

Na naše pitanje od pre neki dan i „Beograd put“ je odgovorio identično kao i većina naših sugrađana. Naravno da nije pravo vreme da se odvijaju radovi na Zrenjanincu usred saobraćajnog špica.

Sinoć oko 1.00 radnici „Beograd put-a“ vredno su radili na obeležavanju Zrenjaninskog puta u Krnjači, na istoj lokaciji gde je pre neki dan nastala gužva zbog radova u jutarnjem špicu.

 

Moramo da pohvalimo „Beograd put“ zbog ovakvog poteza i nadamo se da će ubuduće ovo biti redovna praksa i da se neće više dešavati da se pravi nepotreban zastoj tokom dana.

Radovi na Zrenjanincu su sve češći u poslednje vreme, uglavnom na poboljšanju vertikalne i horizontalne signalizacije. Ovo pojačava bezbednost na Zrenjaninskom putu ali on i dalje ostaje crna tačka kada govorimo o saobraćaju. U to ime svedoči saobraćajna nezgoda koja se desila juče kod Putnika kada je povređen pešak.

Zato apelujemo na nadležne organe da se ozbiljnije pozabave ovim pitanjem i što pre reaguju kako bi se sačuvali ljudski životi.

 

Svedoci smo da neke stvari mogu da se rade kako treba i u vreme koje treba. Ovo bi trebalo da bude normalna praksa a ne vest i nadamo se da će tako i biti ubuduće.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Udaren pešak na pešačkom prelazu kod Putnika - 2014

Oboren pešak na pešačkom prelazu kod Putnika

Komunalci slikaju nepropisno parkirana vozila, izvor: novosti.rs

Preko kazni do propisnog parkiranja