in

Da li je jutarnji špic pravo vreme za blokiranje jedne trake na Zrenjanincu?

Na ovo pitanje trebalo bi da odgovore nadležni. Pozdravljamo svaki trud i rad na poboljšanju signalizacije i samog Zrenjaninskog puta ali smatramo da jutarnji špic nije pravo vreme za izvođenje ovakve vrste radova.

Jutros su se izvodili radovi na Zrenjaninskom putu u Krnjači i bila je blokirana desna traka ka gradu, i to u sred jutarnjeg špica, u vreme kada najveći broj naših sugrađana ide na posao, fakultet ili u školu. Rezultat je kolona vozila od nekoliko kilometara koja se kreće usporeno.

gužva na Zrenjaninskom putu - LOBI

Oni koji su nekuda krenuli u jutarnjem špicu verovatno su zakasnili ako su knapirali, a oni koji su krenuli ranije stigli su tačno na vreme.

Zatvaranje jedne od dve trake puta koji vodi do centra grada stanovnike leve obale je totalno neprihvatljivo i neodgovorno. Ovakva vrsta radova trebalo bi da se odvija za vreme vikenda ili u najmanju ruku radnim danom van saobraćajnog špica.

Mi smatramo da ovo više ne bi trebalo da se ponavlja i da nadležni treba da reaguju i radove koji utiču na prohodnost saobraćaja pomere za neki drugi termin kada je broj vozila na ulicama manji.

Nadamo se da će neko od nadležnih razumeti ovaj problem i rešiti ga što pre jer ovo nije prvi put da se ovako nešto dešava na levoj obali.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Devojka skočila sa Pančevačkog mosta, Renato je spasio

Deponija u blizini škole u Padinskoj skeli -2014

Deponija u blizini škole i vrtića u Padinskoj Skeli