in

Autobusi na linijama 95, 104 i 105L i dalje izmenjenom trasom

U periodu od 8. 11. do 13. 11. 2017. godine zbog radova PZP “Beograd“ na postavljanju novog asfaltnog zastora u ulicama Ivana Milutinovića, na delu od Zrenjaninskog puta do ulice Valjevskog odreda, menja se režim rada linija JGS-a na sledeći način: 

Vozila sa linije broj 95, 105L će umesto ulicama Ivana Milutinovića – Valjevskog odreda, u oba smera saobraćati od raskrsnice Zrenjaninskog puta i Ivana Milutinovića do okretnice u Ulici Ratnih vojnih invalida, sledećim sobraćajnicama: Zrenjaninski put – Bratstva i jedinstva – Bele Bartoka – okretnica u Ulici Ratnih vojnih invalida (trasom linije broj 96).

Vozila sa linije broj 104 će u oba smera, na delu od raskrsnice ulica Trg oslobođenja – Ivana Milutinovića do raskrsnice ulica Ivana Milutinovića – Zrenjaninski put saobraćati sledećim saobraćajnicama: Ustavska – Ivana Milutinovića – Valjevskog odreda – Bratstva i jedinstva – Zrenjaninski put i dalje redovnom trasom.

 

Prema informacijama koje smo dobili od sugrađana, autobusi na liniji 95 jutros su išli starom trasom, ali od podneva krenuli su izmenjenom.

Vozila JGS-a će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta javnog gradskog prevoza.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Toliko ulica uništenih a oni obnavljaju ove koje su mogli da okrpe. Daleko od toga a ne treba, međutim, ovde je nešto drugo interesantno. Kako to kada se hoće, za par dana se obnove kilometri puta, u potpunosti a onda, godinama ništa !!! Nema novca !? Neće biti, nešto drugo je u pitanju…

Blokada ulice urodila plodom! Građani dobili više polazaka

Pretučen čovek i ostavljen u blizini groblja u Borči