Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Autobusi na linijama 95, 104 i 105L i dalje izmenjenom trasom

u Vesti od
Cicak – Rancevi 25%

U periodu od 8. 11. do 13. 11. 2017. godine zbog radova PZP ”Beograd” na postavljanju novog asfaltnog zastora u ulicama Ivana Milutinovića, na delu od Zrenjaninskog puta do ulice Valjevskog odreda, menja se režim rada linija JGS-a na sledeći način: 

Vozila sa linije broj 95, 105L će umesto ulicama Ivana Milutinovića – Valjevskog odreda, u oba smera saobraćati od raskrsnice Zrenjaninskog puta i Ivana Milutinovića do okretnice u Ulici Ratnih vojnih invalida, sledećim sobraćajnicama: Zrenjaninski put – Bratstva i jedinstva – Bele Bartoka – okretnica u Ulici Ratnih vojnih invalida (trasom linije broj 96).

Vozila sa linije broj 104 će u oba smera, na delu od raskrsnice ulica Trg oslobođenja – Ivana Milutinovića do raskrsnice ulica Ivana Milutinovića – Zrenjaninski put saobraćati sledećim saobraćajnicama: Ustavska – Ivana Milutinovića – Valjevskog odreda – Bratstva i jedinstva – Zrenjaninski put i dalje redovnom trasom.

  Počelo čišćenje „olimpijskog” kanala Vizelj

 

Prema informacijama koje smo dobili od sugrađana, autobusi na liniji 95 jutros su išli starom trasom, ali od podneva krenuli su izmenjenom.

Vozila JGS-a će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta javnog gradskog prevoza.

 

1 komentar

  1. Toliko ulica uništenih a oni obnavljaju ove koje su mogli da okrpe. Daleko od toga a ne treba, međutim, ovde je nešto drugo interesantno. Kako to kada se hoće, za par dana se obnove kilometri puta, u potpunosti a onda, godinama ništa !!! Nema novca !? Neće biti, nešto drugo je u pitanju…

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh