in

Pretučen čovek i ostavljen u blizini groblja u Borči

Sinoć oko 23 časa u Ulici Kninskog kosova kod groblja Zbeg u Borči brutalno je pretučen muškarac starosti oko 36 godina. 

Kako tvdi žrtva, njega je praktično kidnapovala grupa muškaraca na Kanarevom brdu, i stpavši ga u auto odvezla u Borču, ge su ga brutalno tukli i iživljavali se na njemu, dok nije bio polu mrtav.

Tada su ga ostavili “da umre“, kako sam kaže, i otišli. Žitelji ovog dela Borče čuli su zapomaganje i krike iz pravca groblja. 

–  Sat vremena pre ponoći primili smo poziv da je kod Zbega pretučen muškarac. Hitna pomoć je na licu mesta zatekla krvavog muškarca koji je bio brutalno pretučen. Zadobio je teške povrede glave, prelom nosa, potres mozga. U konfuznom je stanju, povraća, postoji mogućnost i da ima prelom baze lobanje. U svakom slučaju u pitanju je teška trauma, imao je i povrede grudnog koša, ali koliko je bio krvav bilo je nemoguće odmah ustanoviti sve povrede. Povređeni je prevezen na VMA, a više će se znati nakon svih pregleda – rekla je za Telegraf.rs portpalorka Hitne pomoći dr Nada Macura.

Policija je od žrtve saznala da ga je pretuklo 6 muškaraca. Razlozi još nisu poznati. 

 

Izvor: Alo

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Autobusi na linijama 95, 104 i 105L i dalje izmenjenom trasom

    Osnovna škola u Glogonjskom ritu kao iz horor filma