in

Asfaltiranje završeno: Svaka čast na brzini! (FOTO)

Došao je trenutak i za novogodišnje pohvale i to zaista zaslužene. Danas smo se veoma prijatno iznenadili kada smo slučajno zatekli da je asfaltiranje ulice Save Mrkalja u Borči završeno i da je ulica puštena u redovni saobraćaj.

Verovali smo da će se radovi na zameni asfalta završiti u što kraćem roku, posebno zato jer se bliže novogodišnji praznici. Ipak, priznajemo da se nismo nadali da će se radovi završiti baš ovako brzo. Zaista sve pohvale!

Ulica izgleda kao da se ništa značajno ovde nije ni desilo, a samo do pre dva dana radilo se na skidanju starog asfalta. Izgleda da se sve brzo vratilo na staro, pa tako i nepropisno parkiranje, međutim, ovog puta na novom asfaltu.

U Borči se trenutno baš radi punom parom, pa je pored završenog asfaltiranja ulice Save Mrkalja, zakrpljena i rupa u ulici Bratstva i jedinstva, kod predzadnje stanice. Sada će svakako biti lakše i sigurnije za vožnju i autobusima i automobilima.

Verujemo da će se nastaviti sa radom na zameni asfalta i sledeće godine na levoj obali, gde god je to potrebno. Kao i to da će ulice leve obale koje nemaju dobiti svoj prvi asfalt, a time i lakši svakodnevni život.

Foto: S.P.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Radno vreme tokom predstojećih praznika na levoj obali

GSP je u „tihom“ štrajku pa je manje autobusa na ulicama danas