ANKETA: U krug, u krug, kružni tok na Bogosloviji zbunio putare - www.lobi-info.rs

Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

ANKETA: U krug, u krug, kružni tok na Bogosloviji zbunio putare

u Vesti od
Cicak – Sve za skolu

Uključenje inženjera “Beograd puta” Obrada Simića u Jutarnji program RTS-a, snimak je koji se trenutno možda najbrže širi društvenim mrežama, jer je prizor u pozadini potpuno zbunio, ali i nasmejao Srbiju!

Voditeljka RTS-a juče se nešto posle šest sati, u Jutarnji program uključila sa kružnog toka na Bogosloviji, gde je o radu zimske službe “Beograd puta” razgovarala sa dežurnim inženjerom ovog preduzeća Obradom Simićem.

Dok Simić govori kako za zimsku službu nema zime, jedan od gledalaca uočio je jedno vozilo za čišćenje snega “zaglavljeno” u kružnom toku.

Naime, tokom više od dva minuta, koliko traje uključenje, ovo vozilo je obišlo četiri kruga i “krenulo” u peti. Na društvenim mrežama pojavio se snimak emisije gde je vozilo jasno zaokruženo sve vreme, uz lavinu različitih komentara.

  Plesni festival salse u Centru za kulturu “Vlada Divljan”

Dok se neki pitaju da li je sve vreme u vidokrugu da bi bio primećen pred kamerama, drugi komentarišu da je čekao sagovornika da ga pokupi, treći ne isključuju mogućnost da vozilo u tom trenutku možda samo nije imalo gde da se parkira, dok su četvrti “ubeđeni” da vozač nije mogao da se snađe u krućnom toku.

Šta se stvarno desilo objasnili su iz “Beograd puta”.

“Vozilo koje se vidi na snimku posipalo je industrijsku so po celoj širini kružnog toka i bilo mu je potrebno više od jednog obilaska jer kružni tok ima tri trake. Temperatura asfalta (na tlu) je niža nego temperatura vazduha i bila je u minusu, a kolovoz je bio vlažan” – rekli su iz “Beograd puta”.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh