in

ANKETA: U krug, u krug, kružni tok na Bogosloviji zbunio putare

Uključenje inženjera „Beograd puta“ Obrada Simića u Jutarnji program RTS-a, snimak je koji se trenutno možda najbrže širi društvenim mrežama, jer je prizor u pozadini potpuno zbunio, ali i nasmejao Srbiju!

Voditeljka RTS-a juče se nešto posle šest sati, u Jutarnji program uključila sa kružnog toka na Bogosloviji, gde je o radu zimske službe „Beograd puta“ razgovarala sa dežurnim inženjerom ovog preduzeća Obradom Simićem.

Dok Simić govori kako za zimsku službu nema zime, jedan od gledalaca uočio je jedno vozilo za čišćenje snega „zaglavljeno“ u kružnom toku.

Naime, tokom više od dva minuta, koliko traje uključenje, ovo vozilo je obišlo četiri kruga i „krenulo“ u peti. Na društvenim mrežama pojavio se snimak emisije gde je vozilo jasno zaokruženo sve vreme, uz lavinu različitih komentara.

Dok se neki pitaju da li je sve vreme u vidokrugu da bi bio primećen pred kamerama, drugi komentarišu da je čekao sagovornika da ga pokupi, treći ne isključuju mogućnost da vozilo u tom trenutku možda samo nije imalo gde da se parkira, dok su četvrti „ubeđeni“ da vozač nije mogao da se snađe u krućnom toku.

Šta se stvarno desilo objasnili su iz „Beograd puta“.

„Vozilo koje se vidi na snimku posipalo je industrijsku so po celoj širini kružnog toka i bilo mu je potrebno više od jednog obilaska jer kružni tok ima tri trake. Temperatura asfalta (na tlu) je niža nego temperatura vazduha i bila je u minusu, a kolovoz je bio vlažan“ – rekli su iz „Beograd puta“.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Pazite šta radite da ne postanete noćni plen ‘Stranaca“

    Tehnički pregledi pod budnim okom MUP-ovih kamera