Pazite šta radite da ne postanete noćni plen ‘Stranaca“

u Dešavanja

Njihov prethodni napad preživela je samo jedna osoba, koja uz tešku muku ostala živa. Kad Stranci ponovno napadnu, pobrinuće se da baš niko ne preživi.

Davne 2008. godine, u bioskope je došao film ‘Stranci’, reditelja Brajana Bertina. Horor sa Liv Tajler  i Skotom Sidmanom  u glavnim ulogama.

Iako je kod kritike prošao prosečno, publika je film primila sa oduševljenjem. Tako je delo zaradilo čak 82 miliona  dolara, a koštalo je samo devet miliona.

Jasno, kada je takva situacija, uvek treba očekivati nastavak. ‘Stranci: Plen u noći“  je taj film koji stiže od sutra u bioskope.

Kao i u prvom filmu, i sada pratimo ljude koji se nađu pod sadističkim napadom ‘Stranaca’. Ovog puta je u centru zbivanja četvoročlana porodica, koja se zbog finansijske situacije seli u izolovanu kuću. Nedugo nakon useljenja, troje stranaca počinje da ih maltretira, a borba tek počinje.

U glavnoj ulozi novog dela filma, nalazi se Kristina Hendriks , dok joj ispomoć pružaju Martin Henderson, Bejli Medison i Luis Pulman. 

Film “Stranci: Plen u noći” u bioskope stiže u četvrtak, 22. marta, u distribuciji Blitz Filma.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Dešavanja

Idi na VRH