in

Pazite šta radite da ne postanete noćni plen ‘Stranaca“

Njihov prethodni napad preživela je samo jedna osoba, koja uz tešku muku ostala živa. Kad Stranci ponovno napadnu, pobrinuće se da baš niko ne preživi.

Davne 2008. godine, u bioskope je došao film ‘Stranci’, reditelja Brajana Bertina. Horor sa Liv Tajler  i Skotom Sidmanom  u glavnim ulogama.

Iako je kod kritike prošao prosečno, publika je film primila sa oduševljenjem. Tako je delo zaradilo čak 82 miliona  dolara, a koštalo je samo devet miliona.

Jasno, kada je takva situacija, uvek treba očekivati nastavak. ‘Stranci: Plen u noći“  je taj film koji stiže od sutra u bioskope.

Kao i u prvom filmu, i sada pratimo ljude koji se nađu pod sadističkim napadom ‘Stranaca’. Ovog puta je u centru zbivanja četvoročlana porodica, koja se zbog finansijske situacije seli u izolovanu kuću. Nedugo nakon useljenja, troje stranaca počinje da ih maltretira, a borba tek počinje.

U glavnoj ulozi novog dela filma, nalazi se Kristina Hendriks , dok joj ispomoć pružaju Martin Henderson, Bejli Medison i Luis Pulman. 

Film „Stranci: Plen u noći“ u bioskope stiže u četvrtak, 22. marta, u distribuciji Blitz Filma.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Boravak za decu sa smetnjama u razvoju otvoren u Ovči

    ANKETA: U krug, u krug, kružni tok na Bogosloviji zbunio putare