Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Akcija uklanjanja havarisanih i napuštenih automobila - LOBI

Akcija uklanjanja havarisanih i napuštenih vozila

u Vesti od
Panonski mornar – T2

Grad Beograd je na svom oficijelnom sajtu izdao saopštenje za javnost u kome se navodi da će 21. januara početi uklanjanje havarisanih i napuštenih vozila.

Zbog primetno velikog broja takvih vozila koja ugrožavaju okolinu, zauzimaju prostor i prave nered, ova akcija je pokrenuta zarad njihovog eleminisanja.

„U saopštenju se pozivaju građani da prijave vozila koja su bez registarskih oznaka, napuštena, havarisana i ostavljena na gradskim parkinzima, zelenim površinama, javnim površinama druge namene, prolazima i ostalim mestima koja ne služe parkiranju i ostavljanju vozila. Ekipe Sekretarijata za inspekcijske poslove i JKP ‘Parking servis’ ukloniće napuštena vozila u akciji koja je počela 21. januara”, navodi se na sajtu Grada Beograda.

Služba za komunikaciju i koordinaciju odnosa sa građanima „Beokom servis” zadužena je za prijavu vozila. Brojevi telefona na koje možete izvršiti prijavu su:
0800/110-001 za pozive iz fiksne mreže Telekoma i
011/3090-007 za ostale fiksne telefonske mreže i mobilne operatere.

Svi mi koji živimo na Levoj obali svesni smo da ovakvih vozila ima u našem kraju grada dosta pa s obzirom na to, budite efikasni i pomozite da se Vaše naselje očisti od ove vrste otpada.

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh