in

Akcija uklanjanja havarisanih i napuštenih vozila

Akcija uklanjanja havarisanih i napuštenih automobila - LOBI
Akcija uklanjanja havarisanih i napuštenih automobila - LOBI

Grad Beograd je na svom oficijelnom sajtu izdao saopštenje za javnost u kome se navodi da će 21. januara početi uklanjanje havarisanih i napuštenih vozila.

Zbog primetno velikog broja takvih vozila koja ugrožavaju okolinu, zauzimaju prostor i prave nered, ova akcija je pokrenuta zarad njihovog eleminisanja.

„U saopštenju se pozivaju građani da prijave vozila koja su bez registarskih oznaka, napuštena, havarisana i ostavljena na gradskim parkinzima, zelenim površinama, javnim površinama druge namene, prolazima i ostalim mestima koja ne služe parkiranju i ostavljanju vozila. Ekipe Sekretarijata za inspekcijske poslove i JKP ‘Parking servis’ ukloniće napuštena vozila u akciji koja je počela 21. januara“, navodi se na sajtu Grada Beograda.

Služba za komunikaciju i koordinaciju odnosa sa građanima „Beokom servis“ zadužena je za prijavu vozila. Brojevi telefona na koje možete izvršiti prijavu su:
0800/110-001 za pozive iz fiksne mreže Telekoma i
011/3090-007 za ostale fiksne telefonske mreže i mobilne operatere.

Svi mi koji živimo na Levoj obali svesni smo da ovakvih vozila ima u našem kraju grada dosta pa s obzirom na to, budite efikasni i pomozite da se Vaše naselje očisti od ove vrste otpada.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Vlada najavila pojeftinjenje lekova iako su cene nivelisane 22.2015.

    Vlada najavila pojeftinjenje lekova iako su cene nivelisane

    Grad će finansirati i boravak 1.000 dece u privatnim vrtićima 22.1.2015.

    Grad će finansirati boravak 1.000 dece u privatnim vrtićima