Akcija uklanjanja havarisanih i napuštenih vozila - www.lobi-info.rs

Akcija uklanjanja havarisanih i napuštenih vozila

1 minut za čitanje
Akcija uklanjanja havarisanih i napuštenih automobila - LOBI
Akcija uklanjanja havarisanih i napuštenih automobila - LOBI

Grad Beograd je na svom oficijelnom sajtu izdao saopštenje za javnost u kome se navodi da će 21. januara početi uklanjanje havarisanih i napuštenih vozila.

Zbog primetno velikog broja takvih vozila koja ugrožavaju okolinu, zauzimaju prostor i prave nered, ova akcija je pokrenuta zarad njihovog eleminisanja.

„U saopštenju se pozivaju građani da prijave vozila koja su bez registarskih oznaka, napuštena, havarisana i ostavljena na gradskim parkinzima, zelenim površinama, javnim površinama druge namene, prolazima i ostalim mestima koja ne služe parkiranju i ostavljanju vozila. Ekipe Sekretarijata za inspekcijske poslove i JKP ‘Parking servis’ ukloniće napuštena vozila u akciji koja je počela 21. januara“, navodi se na sajtu Grada Beograda.

Služba za komunikaciju i koordinaciju odnosa sa građanima „Beokom servis“ zadužena je za prijavu vozila. Brojevi telefona na koje možete izvršiti prijavu su:
0800/110-001 za pozive iz fiksne mreže Telekoma i
011/3090-007 za ostale fiksne telefonske mreže i mobilne operatere.

Svi mi koji živimo na Levoj obali svesni smo da ovakvih vozila ima u našem kraju grada dosta pa s obzirom na to, budite efikasni i pomozite da se Vaše naselje očisti od ove vrste otpada.

Ostavite odgovor

Vlada najavila pojeftinjenje lekova iako su cene nivelisane 22.2015.
Prethodna priča

Vlada najavila pojeftinjenje lekova iako su cene nivelisane

Grad će finansirati i boravak 1.000 dece u privatnim vrtićima 22.1.2015.
Sledaća priča

Grad će finansirati boravak 1.000 dece u privatnim vrtićima

Poslednje od Vesti