in

Agonija sa gradskim prevozom na levoj obali nastavlja se u nedogled

Pritužbe sugrađana sa leve obale na gradski prevoz svakodnevno se ponavljaju, a nadležni ipak ostaju gluvi i boljitak se ne nazire.

Autobus na liniji 43, jutros u 5:20 došao je „kratki“ autobus. Ljudi nisu mogli da uđu već kod „Skroz dobre pekare“ – objavljeno je jutros na društvenim mrežama

Kako stoji u komentarima, na pomenutom vozilu nisu radila ni sva vrata, ali sugrađani su bili prinuđeni da se takvim vozilom prevezu na putu do posla.

Autobus 43L nije stao na autobusku stanicu „Put za Kotež“ u smeru ka gradu u 19.40 – požalili su se sugrađani sinoć

Desilo se čak i da 4 vozila na liniji 43 stoje na početnom stajalištu u Kotežu, dok sugrađani čekaju prevoz u nedogled, na šta se UG Kotež žalilo GSP.

Za sada jedino ovo udruženje uspeva da dobije odgovore na svoje pritužbe, ali situacija se nije drastično promenila i pored datih obećanja.

A linija 43 nije jedina na kojoj se sugrađani susreću sa ovakvim problemima! Ne postoji linija na levoj obali koja je redovna i u koju sugrađani mogu da se pouzdaju.

Molim vas da objavite da se danas od 5.50 do 6.20 nisu pojavili ni 95 ni 96, a po redu vožnje su u tom periodu kod stanice u Kombinatovoj trebala da prođu bar 4 vozila !!!

Zbog ovakvog propusta stotine sugrađana sa leve obale zakasnilo je na posao, a kako kažu, pritužbe koje šalju ne daju nikakvav rezultat.

Nažalost ova slika može se videti u svakom naselju i na svakoj liniji gradskog prevoza na levoj obali. Nadamo se da će nadležni konačno obratiti više pažnje i uvesti red u javni gradski prevoz na levoj obali.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Agonija je svakodnevna. Čekanje u koloni od Auto Čačka ka gradu. U režimskim medijima je to kažu uobičajeno, da ne kažem normalno. A o autobusima gradskog prevoza. Izlišno je bilo šta pisati.

Sudar traktora i putničkog vozila na Zrenjaninskom putu

Hitno potrebni donori A krvne grupe, za mladu mamu iz Borče