in

Zbog radova uskoro izmene na linijama Bg voza ka Ovči

Od srede, 25. jula, sa početkom radova na rekonstrukciji pruge Beograd centar – Stara Pazova, doći će i do velikog smanjenja broja polazaka BG voza.

U Seketarijatu za javni prevoz kažu da će linija 1: Batajnica – Ovča saobraćati na sat vremena, ali umesto linije Resnik – Beograd centar uvodi se linija Resnik – Ovča.

Vozovi na liniji iz Resnika ka Ovči će saobraćazi na svakih pola sata radnim danima – kažu iz Seketarijata i napominju da će se prvi i poslednji polasci linije Batajnica – Ovča razlikovati samo za po nekoliko minuta.

Resnička linija do sada je išla samo do Prokopa, i to na svakih sat vremena, a sa ovom promenom, ne samo da će broj polazaka biti dupliran, već će Resnik imati direktnu brzu vezu sa Autokomandom, Vukovim spomenikom, Pančevačkim mostom, Krnjačom i Ovčom.

Subotom i nedeljom polasci će biti na sat vremena, osim prepodnevnog perioda subotom kada će vozovi Resnik – Ovča ići na pola sata u periodu do 12.00 časova, a ostali deo dana na svakih sat vremena – objašnjavaju u Sekretarijatu.

S obzirom na to da je reč o velikoj redukciji, a da veliki broj putnika polazi iz Batajnice, biće pojačana linija 73: Batajnica – Blok 45. Osim BG voza, trasu menjaju i pojedini međunarodni vozovi za Sofiju i Bar.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Rekonstrukcija „Pančevca“ čeka novi most na Adi Huji

    U Zemunu, naspram Crvenke i Borče, iz Dunava izvučeno telo