Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Zbog radova u bulevaru Despota Stefana izmenjene trase linija 43, 95 i 96

u Vesti od
Tara – T2

Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Bulevaru despota Stefana, na delu od Džordža Vašingtona do Cetinjske za saobraćaj je od danas zatvorena desna saobraćajna traka u smeru ka Trgu republike, a 11 linija gradskog prevoza voziće izmenjenom trasom.

Ražim rada javnog prevoza menja se na sledeći način:

  • vozila sa linija 32E i 96, u smeru ka Trgu Republike, saobraćaće: Bulevar despota Stefana – Džordža Vašingtona – Francuska – terminus Trg republike;
  • vozila sa linija 16, 27E, 35, 43 i 95, u smeru ka Novom Beogradu, saobraćaće: Bulevar despota Stefana – Džordža Vašingtona – Francuska – Trg republike – Makedonska – Dečanska i dalje redovnim trasama;
  • vozila sa linija 23 i 58, u smeru ka periferiji, saobraćaće: Bulevar despota Stefana – Džordža Vašingtona – Takovska – Kneza Miloša i dalje redovnim trasama.
Zanimljivo:  Izmene gradskog prevoza u vreme zatvaranja Pančevca

U suprotnom smeru, za navedene linije, nema izmena. Privremeno se ukidaju stajališta, u smeru ka periferiji: “Skadarska”, za sve linije i “Pionirski park”, za liniju 58.

S druge strane, uspostavlja se stajalište “Trg Repubike” u Makedonskoj ulici, u smeru ka periferiji, za linije 16, 27E, 35, 43 i 95 (stajalište noćnih linija 68, 301 i 603). Na izmenjenom delu trase vozila će koristiti postojeća stajališta javnog gradskog prevoza, navodi se u saopštenju.

Vozila sa noćnih linija 32N i 101N, u oba smera, saobraćaće kao vozila sa linije 96, u izmenjenom režimu.

Radovi JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija” potrajaće sve do 2. septembra ove godine, dokle će na snazi biti i izmenjen režim saobraćanja javnog prevoza.


Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh