in

Zbog 43-ke kilometarska kolona i putovanje od 2 sata do grada!

Jutros oko 6 časova je autobusu na liniji 43 otpao točak pred kraju Pančevačkog mosta u smeru ka gradu – biće gužve, ovu informaciju nam je javio komšija Nenad.

Pomenuti kvar je prouzrokovao ogromnu gužvu koja ubrzo pretvorila u totalni kolaps, u kojem su vozila stajala u mestu u koloni i koja se protezala nekoliko kilometara duž Zrenjaninskog i Pančevačkog puta.

Duž Zrenjaninskog puta kolona je bila duga tačno 5 kilometara.

Ljudi su napuštali gradske autobuse, ako su uopšte mogli da uđu u iste, i kretali da idu peške preko samog mosta kako bi stigli na svoja odredišta.

Ovo je bila kap koja je prelila kofu vode jer se od septembra građani leve obale svako jutro tokom radne nedelje nerviraju i satima putuju preko Pančevčkog mosta, a niko od nadležnih da reaguje. Pa u ime svih pitamo, DOKLE VIŠE?

Ako svakodnevnom stresu na poslu dodamo i stres koji doživljavamo tokom dolaska na posao postavlja se pitanje do kada ćemo ovako i kako izdržati.

U situaciji kada nas na poslu očekuje naporan dan, dosta složenih zadataka, važnih sastanaka i obaveza koje su same po sebi stresne, samo nam još fali putovanje do tog istog posla u trajanu od jednog sata, često i duže.

Još kad dodamo neraspoloženog šefa, koji naravno ni ne zna gde je leva obala Beograda, a kamoli sa kakvim se sve problemima susrećemo na putu za posao jasno je da napet početak radnog dana samo doprinosi uvećanju količine stresa kojem smo tokom dana izloženi.

I zato pozivamo nadležne, da reše problem sa gužvama i pomognu svima nama koji želimo da se sto mirnije, brže i sigurnije dovezemo do svojih radnih mesta, i po mogućstvu na vreme, jer znate svako kašnjenje se računa.

GSP-u želimo da im se autobusi ne kvare, da im ne otpadaju točkovi i da poštuju red vožnje.

Nadamo se da poslodavci imaju razumevanja za ovakve situacije i kašnjenja koja nije moguće predvideti, ali kako stoje stvari i njihovom strpljenju će doći kraj obzirom da kašnjenje traje decenijama.

PS. Vaši LJUTI građani sa leve obale

Fotografije su nam poslali: Zoran L. i Dajana H. Hvala Vam

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. napredna Srbija. Mislim da su gradjani na levoj obali Dunava pod nekom vrstom kazne od strane vlade, grada i pogotovu opstine a kazna je izmedjuostalog i to sta nam rade sa prevozom. Nisam pristao da mi firma uplacuje prevoz, uzeo sam gorivo i ako cu da se svercujem jer mi ne pada na pamet vise da placam ovakav prevoz. Dosta sam bio budala i placao. Od sada cu debelo naplacivati ovo maltretiranje i pozivam sve sugradjane da se aktivno ukljuce u kaznjavanje nadleznih kao kontra meru, dizite glas, podnosite prijave, alarmirajte medije, podnosite tuzbe protiv GSP, BEOKOM servisa, sekretarijata za saobracaj Beograd, gradsku i opstinsku vlast… Oni moraju da rade svoj posao za sta su placeni nasim parama a ne samo da se uvuku u kancelarije i nista ne preduzimaju da gradjanima bude bolje.

  2. Gužve na mostu i Zrenjaninskom putu u pravcu prema gradu su svakodnevne i traju skoro celog dana dok gužve u pravcu prema Vojvodini nikada nema. O čemu se ovde radi i zašto je to tako? Da li neko ima odgovor?

    I jesmo ljuti! I to iz više razloga!

    Neophodan je bar još jedan most preko Dunava ali ne do Zemuna već paralelno sa Pančevačkim mostom.

    S ove strane se toliko gradi stanova i otvara mnogo firmi a niko ne razmišlja o infrastrukturi – putevima, vodovodu, kanalizaciji, i ono najvažnije, o MOSTOVIMA!

Gradska čistoća nastavlja da brine o sadnicama pored Vizelja

Borča je pravac u kom će se širiti Beograd!