in

Za vikend zatvorena uzlazna rampa na „Pančevačkom mostu“

Pančevačkom mostu radovi
Pančevačkom mostu radovi

Zbog radova na izgradnji uzlazne rampe na Pančevačkom mostu i pristupnih saobraćajnica od petka, 9. novembra, od 22 časa do ponedeljka, 12. novembra, do 4 časa biće zatvoren deo Bulevara despota Stefana između uzlazne i silazne rampe na Pančevački most u Bulevaru despota Stefana, saopštavaju iz Sekretarijata za saobraćaj.

Sva vozila koja dolaze iz smera centra grada i žele da produže u smeru ka Višnjičkoj ulici i Pančevačkom mostu, u ovom periodu, na raskrsnici Bulevar despota Stefana – Mitropolita Petra usmeravaju se na alternativnu trasu: Dragoslava Srejovića – kružni tok „Bogoslovija” – Mije Kovačevića. Sva vozila koja dolaze iz smera Višnjičke ulice i žele da produže ka centru grada, u ovom periodu, na raskrsnici Višnjička – Mije Kovačevića usmeravaju se na alternativnu trasu: Mije Kovačevića – kružni tok „Bogoslovija” – Dragoslava Srejovića – Mitropolita Petra – Bulevar despota Stefana.

Pančevačkom mostu radovi Uključenje na „Pančevački most” ka Zrenjaninu, Pančevu i naseljima na levoj obali Dunava vršiće se Bulevarom despota Stefana iz smera Višnjičke ulice. U navedenom periodu Ulica Mitropolita Petra biće jednosmerna u smeru od Ulice Dragoslava Srejovića ka Ulici Jaše Prodanovića, a Ulica Poenkareova biće jednosmerna od Bulevara despota Stefana ka Venizelosovoj.

Tokom izvođenja radova doći će do izmena u javnom prevozu pa će vozila sa linija 16, 23 i 35 umesto Bulevarom despota Stefana (ispod Pančevačkog mosta), u oba smera saobraćati trasom: Bulevar despota Stefana – Dragoslava Srejovića – kružni tok „Bogoslovija” – Mije Kovačevića – Višnjička. Vozila sa linija 43, 95 i 96 će u smeru ka Pančevačkom mostu (odnosno naseljima na levoj obali Dunava) saobraćati trasom: Bulevar despota Stefana – Dragoslava Srejovića – kružni tok „Bogoslovija” – Mije Kovačevića – Bulevar despota Stefana do uključenja na Pančevački most. U smeru ka centru grada vozila sa ovih linija ne menjaju trasu.

Vozila sa linija broj 33 i 48 će u smeru ka Pančevačkom mostu umesto ulicom Zdravka Čelara saobraćati Cvijićevom i Venizelosovom ulicom do okretnice ispod Pančevačkog mosta. U suprotnom smeru navedene linije neće menjati trasu. Vozila sa linija 101, 104, 105, 106, 107 (vikendom) i 108 će u smeru ka perifernim terminusima (naseljima na levoj obali Dunava), nakon izlaska iz okretnice „Omladinski stadion”, saobraćati trasom: Dragoslava Srejovića – kružni tok „Bogoslovija” – Mije Kovačevića – Bulevarom despota Stefana do Pančevačkog mosta i dalje redovnim trasama.

Iz Sekretarijata za saobraćaj apeluju na sve vozače da obrate pažnju na postavljenu saobraćajnu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja vozila uslovima u zoni radova.

Vaš Lobi

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Besplatna hrana u narodnoj kuhinji u Borči

    Ko se sve besplatno hrani u narodnoj kuhinji u Borči

    Dunav - Beograd -Izlozba dece Palilule

    Barže ruše „Pančevac“