Zašto je restoran igraonica Fun Fun kul porodično mesto? - www.lobi-info.rs

Zašto je restoran igraonica Fun Fun kul porodično mesto?

3 minuta za čitanje

Odgovor je jednostavan! Fun Fun je sjajan jer su ljudi koji tamo rade izuzetno prijatni, „gazda“ Milan je pravi domaćin, deca imaju neverovatan prostor za igru, a roditelji vrhunski restoran za uživanje.

Oni su pioniru u ovom poslu, jer kad su pre 14 godina počeli da rade Fun Fun je prva i jedina igraonica na levoj obali, a njihov tim je sve ove godine stekao ogromno iskustvo i organizovao više od 4500 proslava.

LJUBAZNO OSOBLJE, SJAJNE DEKORACIJE – ZADOVOLJSTVO ZA SVE UZRASTE

Sve do marta ove godine nalazili su se na dobro poznatoj lokaciji u Borči, a sada su na Zrenjaninskom putu, između Krnjače i Sebeša, na mestu gde se nekada nalazio UNC.

RESTORAN IGRAONICA FUN FUN NA NOVOJ ADRESI

U novom objektu, pružaju različite sadržaje u prostoru od 300 kvadrata, poseduju sopstveni parking, restoran za roditelje, igraonicu za mališane i diskoteku u kojoj će oduševiti školarce veštačkim snegom, balonima, opremom za karaoke i interaktivnim igrama.

DISKOTEKA ZA ŠKOLARCE

Ponuda i usluga su u takvom skladu da svoje rođendane kod njih proslavljaju građani sa skoro svih gradskih opština, ali svakako najviše sa leve obale.

A cene? One su takve da se prosto dovodi u pitanje isplativost proslave kod kuće, a u to je uračunata komletna proslava dečijeg rođendana sa hranom i pićem.

PROSTOR ZA NAJMLAĐE

Novost za njih, ali i za sve vas je da u novom prostoru sve više svoje rođendane proslavljaju i roditelji sa svojim prijateljima i kumovima uz karaoke i odličnu klopu.

Samim tim može biti idealno mesto i za krštenja, jer zadovoljava sve potrebe kako za decu tako i za odrasle, prostor je klimatizovan, muzika po vašoj želji, domaća hrana i ljubazno profesionalno osoblje.

RESTORAN ZA MAME I TATE

Upravo zbog svega navedenog je restoran igraonica Fun Fun kul porodično mesto za vaše proslave i uživanje.

Leave a Reply

Prethodna priča

Pecanje i riblja čorba obeležili protekli vikend u Borči

Sledaća priča

Da li znate da je penjanje na drvo u parku kažnjivo?!

Poslednje od Vesti