in

Zašto je restoran igraonica Fun Fun kul porodično mesto?

Odgovor je jednostavan! Fun Fun je sjajan jer su ljudi koji tamo rade izuzetno prijatni, „gazda“ Milan je pravi domaćin, deca imaju neverovatan prostor za igru, a roditelji vrhunski restoran za uživanje.

Oni su pioniru u ovom poslu, jer kad su pre 14 godina počeli da rade Fun Fun je prva i jedina igraonica na levoj obali, a njihov tim je sve ove godine stekao ogromno iskustvo i organizovao više od 4500 proslava.

LJUBAZNO OSOBLJE, SJAJNE DEKORACIJE – ZADOVOLJSTVO ZA SVE UZRASTE

Sve do marta ove godine nalazili su se na dobro poznatoj lokaciji u Borči, a sada su na Zrenjaninskom putu, između Krnjače i Sebeša, na mestu gde se nekada nalazio UNC.

RESTORAN IGRAONICA FUN FUN NA NOVOJ ADRESI

U novom objektu, pružaju različite sadržaje u prostoru od 300 kvadrata, poseduju sopstveni parking, restoran za roditelje, igraonicu za mališane i diskoteku u kojoj će oduševiti školarce veštačkim snegom, balonima, opremom za karaoke i interaktivnim igrama.

DISKOTEKA ZA ŠKOLARCE

Ponuda i usluga su u takvom skladu da svoje rođendane kod njih proslavljaju građani sa skoro svih gradskih opština, ali svakako najviše sa leve obale.

A cene? One su takve da se prosto dovodi u pitanje isplativost proslave kod kuće, a u to je uračunata komletna proslava dečijeg rođendana sa hranom i pićem.

PROSTOR ZA NAJMLAĐE

Novost za njih, ali i za sve vas je da u novom prostoru sve više svoje rođendane proslavljaju i roditelji sa svojim prijateljima i kumovima uz karaoke i odličnu klopu.

Samim tim može biti idealno mesto i za krštenja, jer zadovoljava sve potrebe kako za decu tako i za odrasle, prostor je klimatizovan, muzika po vašoj želji, domaća hrana i ljubazno profesionalno osoblje.

RESTORAN ZA MAME I TATE

Upravo zbog svega navedenog je restoran igraonica Fun Fun kul porodično mesto za vaše proslave i uživanje.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Pecanje i riblja čorba obeležili protekli vikend u Borči

    Da li znate da je penjanje na drvo u parku kažnjivo?!