Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Zakazan meč: Nole iz Borče protiv Federera sa Novog Beograda - 05.02.2014

Zakazan meč – Nole iz Borče protiv Federera sa NBG-a

u Najnovije sportske vesti od
Tara – T2

Borča već godinama ima svog Nenada Čoku Čokovana koji veoma podseća na našeg tenisera Novaka Đokovića. Zbog izuzetne sličnosti Nenad nastavlja svojom pojavom da oduševljava javnost ali  će ih oduševiti i igrom na zakazanom turniru protiv novobeogradskog Federera Matije Matovića.

Naša Borča već 29 godina ima svog Noleta koji uvek ima u rukavu anegdote koje nas nasmeju i oduševe. Elem, Nenad Nole Čokovan neodoljivo podseća na našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića. Sličnost sa svetskim šampionom je toliko očigledna da Nenad i dalje nastavlja da zbunjuje prolaznike ali i devojčice.

Na ulici ga često zaustavljaju i traže autogram, po klubovima ga opsedaju devojke a inače mu je čast što liči na Novaka Đokovića.

Zanimljivo:  Biciklistička staza na Pupinu i dalje ne vodi na levu obalu

Borča Čokovan Nenad Novak ĐokovićJa se sa drugarima na Adi opustio, sedimo, pijemo piće kad prilazi žena sa dvoje dece, ostavlja decu i prilazi i kaže: ‘Znam da si ti Đoković, znam da nećeš da se eksponiraš, ‘ajde, molim te, dođi da se slikaš tamo kod nas, da nam daš autogram, da ovo, da ono“, priča mladi Borčanac.

„Ja stvarno ne znam. Vi grešite“, odgovorio joj je Nenad.

Borča Čokovan Nenad Novak ĐokovićDa je njegova pojava fascinantna, svedoči i teniski meč koji je zakazan između našeg Novaka Đokovića i novobeogradskog Federera Matije Matovića .

Dubleri će odmeriti snage ali mi ne sumnjamo da će borčanski Nole pobediti švajcarsku legendu Rodžera iz novobeogradskih blokova.

Zanimljivo:  Autobuske linije 96 i 85 ponovo izmenjenom trasom u Borči
Povezane teme:

1 komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Najnovije sportske vesti

Idi na Vrh