in

I Borča ima svog Novaka

Borča ima svog Novaka
Borča ima svog Novaka

Nenad Čokovan iz Borče veoma podseća i liči na Novaka Đokovića, od kog je stariji 2 godine, međutim zanimljivo je to da je Nenad rođen 25. maja, a Novak 22. maja. Trenira fudbal i rekreativno igra tenis naravno. Na ulici ga često zaustavljaju i traže autogram, po klubovima ga opsedaju devojke, inače mu je čast je što liči na Novaka Đokovića.

„Ljudi mi prilaze, traže da se fotografišu sa mnom i ne veruju mi da nisam Novak. Kada izađem uveče u neki klub, osećam kako me svi gledaju. A devojke? Prosto me opsedaju. Prija mi to makar i zbog toga što misle da sam Novak“ priča Nenad Čokovan.

Borča Čokovan Nenad Novak ĐokovićNenad, inače fudbaler kluba PKB Kovilovo, već 20 godina trenira. Nekad je bio profesionalac, a sad igra amaterski. Kaže da ima razlike između njega i Novaka.

„Stariji sam dve godine i niži sam od njega. Naravno, Novak je šampion, a ja samo rekreativno igram tenis i moram da priznam, nisam sjajan“.

Borča Čokovan Nenad Novak Đoković Nenad je „otkriven“ pre četiri, pet godina, kada je Nole postao prava senzacija. Komšije ga zovu Nole, a često ga iz šale ispituju kada igra, kako je bilo na turniru.

Nikada nije upoznao Novaka, ali pošto imaju zajedničku drugaricu teniserku Bojanu Jovanovski, nada se da će se i to desiti.

„Nisam imao priliku da upoznam Noleta, ali nadam se da hoću. On mi je zaista omiljeni sportista, bodrim ga stalno i trudim se da pogledam sve mečeve. Jedino ukoliko imam trening, ne stižem, ali uvek sam u toku. Cenim ga i kao čoveka i kao sportistu, mislim da ima izražen smisao za humor i da je pravi šoumen. I ja sam šaljivdžija i kada bih ga upoznao voleo bih da pričamo o nekim interesantnim temama“ objašnjava Nenad.

Zanimljivo pismo
Borča Čokovan Nenad Novak Đoković
Pre nekoliko dana momci iz Borče su poslali pismo Novaku Đokoviću.

Borča Čokovan Nenad Novak Đoković Svoju „slavu“ duguje i Milenku Vujisiću, koji ga je kroz svoje angažmane i predstavio javnosti.

„Preporučio me je drugar, a onda me je Milenko pozvao da vidi koliko ličim na Novaka. A od trenutka kada me je video, krenula je naša saradnja“ priča Nenad.

Ličiti na Novaka je odličan osećaj, kaže Nenad, ali se ne nada da će mu ta velika sličnost sa svetskim šampionom doneti uspeh.

Nekada je Borča bila poznata samo po Travolti, ali definitno svakog dana na scenu stupaju nova lica po kojima će naselje biti prepoznatljivije.

Vaš Lobi

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Skok sa Pančevačkog mosta

Skokom sa Pančevačkog mosta presudio sebi

Građevinska akademija u Krnjači

U Krnjači otvorena Građevinska akademija