Vozač kamiona očevidac sinoćnje teške saobraćajne nesreće - www.lobi-info.rs

Vozač kamiona očevidac sinoćnje teške saobraćajne nesreće

2 minuta za čitanje
Vozač kamiona očevidac jučerašnje teške saobraćajne nesreće - 15-07-2015

Vozač putničkog automobila „Folksvagen Pasat“ poginuo je u sinoćnjem direktnom sudaru sa automobilom marke „Reno Laguna“ na Zrenjaninskom putu kod Besnog Foka.

Do tragedije je došlo kada je vozač „lagune“ udario u traktor ispred sebe, usled čega se odbio u suprotnu traku a na njega naleteo vozač „pasata“.

– Traktor je išao u smeru ka Zrenjaninu, neobeležen i bez svetlosne signalizacije ili trougla ali se nije kretao brže od 20 km/h. Iza njega je bio mladić u „laguni“ koji pri vožnji od oko 70 km/h nije video traktor. Udario je u njega kao u zid, potom se odbio i direktno sudario sa automobilom iz suprotne trake, kaže Aleksandar Cvetković, vozač kamiona koji je bio parkiran nekoliko desetina metara od mesta nesreće.

Lancani sudar - Zrenjaninski put- Besni fok - 15-07-2015 Lancani sudar - Zrenjaninski put- Besni fok - 15-07-2015 Lancani sudar - Zrenjaninski put- Besni fok - 15-07-2015

Vozač kamiona ističe da je prizor nakon udesa bio jeziv.

– Od siline udara eksplodirala je plinska boca. Plin se razleteo po vazduhu. Traktor se prepolovio i završio u kanalu pored puta. Vozaču „lagune“ je bila skroz krvava glava dok su žena i dete zapomagali u smrskanom „pasatu“ koji je završio u žbunu pored puta. Odmah sam pozvao Hitnu pomoć, priča Cvetković.

Supruga poginulog vozača od šoka nije mogla da priča.

– Žena je bila svesna kad je došla Hitna pomoć. Samo je rekla da je muž u kolima. Bila je u tolikom šoku da nije ni shvatila da joj je muž poginuo, kaže Cvetković.

Tročlana porodica koja je bila u ovom vozilu, prema nezvaničnim informacijama, krenula je na letovanje.

Traktor su ekipe JKP „Parking servis“ izvlačile iz kanala više od sat vremena.

– Vozač traktora je od siline udarca leteo skoro 20-ak metara, kažu očevici.

Vatrogasci su više od dva sata izvlačili beživotno telo vozača iz smrskanog „pasata“ pored puta što je izazvalo kilometarske kolone u oba smera.

Lancani sudar - Zrenjaninski put- Besni fok - 15-07-2015 Lancani sudar - Zrenjaninski put- Besni fok - 15-07-2015 Lancani sudar - Zrenjaninski put- Besni fok - 15-07-2015

Izvor: Blic / Foto: Kurir

Leave a Reply

Saobraćajna nesreća Besni Fok, izvor: kurir.rs, LOBI
Prethodna priča

U večerašnjem udesu jedna osoba izgubila život

Sledaća priča

Tropske vrućine u narednih nekoliko dana

Poslednje od Hronika