in

Veljko iz Borče osvojio put u Brazil na SP u fudbalu 2014.

Adidas vodi u Rio Veljka iz Borče
Adidas vodi u Rio Veljka iz Borče

Veljko Fišćan iz Borče pobedio je u takmičenju „U trci za Brazil” pod potkorviteljstvom „Adidasa“ i osvojio put u prestonicu fudbala i sambe.

U manifestaciji „U trci za Brazil” posle više od mesec dana uzbudljivog takmičenja „Adidas“ je izabrao pobednika i to našeg Borčanca 13-godišnjeg Veljka Fišćana koji će prisustvovati Svetskom prvenstvu u fudbalu.

U trci za Brazil učestvovali su najuspešniji takmičari koji su u periodu od 28. februara do 6. aprila kupili omiljene „Adidasove“ patike za fudbal isključivo u radnjama „Đak“ i ostvarili najbolji rezultat u igrici na „Đakovoj“ Fejsbuk stranici.

Ovo predtakmičenje ih je plasiralo u veliko finale koje je održano na terenu FK Brodarac gde su pred brojnom publikom i fudbalerima Partizana takmičari pokazali šta znaju i koliko su vešti u šutiranju lopte.

Nagradu uručili fudbaleri Partizana

Igrači FK Partizan Andrija Živković i Darko Brašanac pre zvaničnog početka takmičenja u šutiranju lopte pokazali su na delu kako to rade profesionalci i na taj način takmičarima dali što bolji uvid u to kakvo ih takmičenje očekuje.

Najbolji rezultat u šutiranju imao je naš Borčanac koji je osvojio put u Brazil gde će od 3. do 6. jula uživati u prestonici sambe i fudbala.

Pored VIP karata za utakmice četvrtfinala „Adidas“ je za pobednika i još jednu osobu po njegovom izboru obezbedio avionske karte za Rio, smeštaj tokom četiri dana u prestonici Brazila, poklon dobrodošlice, kao i organizovane sportske i turističke aktivnosti koje će im omogućiti da u potpunosti uživaju tokom boravka u Brazilu.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Građani Koteža sumnjaju u ispravnost vode - 2014

    Građani Koteža sumnjaju u ispravnost vode zbog fekalija

    Kolaps na Zrenjanincu: Otvaranje IDEA SUPER izazvalo haos

    Kolaps na Zrenjanincu zbog haosa kod „Idee“