in

Veliki popust za đake, a danas i za studente

Biblioteka „Milutin Bojić“ odobrila je specijalnu cenu godišnje članarine za sve učenike srednjih škola na teritoriji Beograda.

Umesto dosadašnjih 1.500 dinara, školarci će od sada za samo 500 dinara koristiti bogat fond ove biblioteke.

Na ovaj način Biblioteka „Milutin Bojić“ želi da bude dostupnija skromnom đačkom džepu i tako učenike na vreme uvede u svet knjiga. Sa članskom kartom ove biblioteke mogu se pozajmiti knjige u svim ograncima Biblioteke „Milutin Bojić“ i Biblioteke grada Beograda.

Školarci su i do sada u ovoj biblioteci imali popust, ali samo oni uzrasta do 14 godina, dok će od sada sve do velike mature moći da uživaju u preko sto hiljada naslova ove biblioteke, kao i skoro pet hiljada dela na stranim jezicima.

Tradicionalno, đaci prvaci u Biblioteci „Milutin Bojić“ imaju besplatnu članarinu, pa odmah po polasku u školu stiču pravo da pozajmljuju knjige i slikovnice iz bogatog fonda ove biblioteke.

Danas 5. aprila popust i za studente

Povodom Dana studenata, Biblioteka „Milutin Bojić“ danas odobrava specijalan popust za sve studente.

Takođe, umesto 1500 dinara, koliko iznosi redovna cena, akademci će uz važeći indeks godišnju članarinu dobiti kao i osnovci za samo 500 dinara.

biblioteka-milutin-bojic-2016

Matično odeljenje Biblioteke „Milutin Bojić“ se nalazi u Ilije Garašanina 5, nedaleko od Pravnog i tehničkih fakulteta, kao i ostalih smeštenih u centru grada.

Bogat fond ove biblioteke broji preko sto hiljada knjiga, među kojima je i veoma značajan Fond knjiga na stranim jezicima. Osim brojnih naslova na nemačkom, engleskom, ruskom i francuskom jeziku, ovde se mogu pozajmiti i dela na arapskom, norveškom, grčkom, kineskom i drugim jezicima.

Uz važeći indeks fakulteta, akademija i visokih škola, studenti redovnih i postdiplomskih studija tokom ova dva dana svoj popust mogu iskoristiti od osam do 20 časova.

Sa članskom kartom Biblioteke „Milutin Bojić“ knjige se mogu pozajmiti u svih deset ogranaka te biblioteke, kao i Biblioteke grada Beograda.

Na levoj obali imamo pet ogranaka biblioteke u Borči, Ovči, Krnjači, Kotežu i Padinskoj Skeli zato osnovci i studenti iskoristite popuste!

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Povređene dve osobe i beba u udesu na Pančevačkom putu

    Vodite računa! Džeparoši vrebaju na liniji 43 - 2016

    Sugrađani povedite računa!!! Džeparoši vrebaju na liniji 43