in

Velika predstava naših malih glumaca u „Veseljku“

Vrtić Veseljko Kotež, LOBI
Vrtić Veseljko Kotež, LOBI

Posle svih onih loših i negativnih vesti iz obrazovno-vaspitnih ustanova evo jedne lepe koja, slobodno možemo reći, daje primer kako treba raditi sa najmlađima. Naravno, uz nedavno održane humane „majske dane“ u vrtiću „Ježurko“.

Vrtić „Veseljko“ iz Koteža, odnosno vaspitačice i upravnica ovog vrtića organizovale su u dvorištu vrtića predstavu u kojoj su ulogu glumaca zauzela deca ovog vrtića.

Vrtić Veseljko Kotež, LOBI

Ovo je bio najbolji mogući način da se završi jedan radni dan za roditelje koji su uživali u predstavi koju su im priredila deca vrtića „Veseljko“. Za decu je ovo bio dugo čekani dan kada su mogli da pokažu svoj talenat i rezultat vežbanja.

Deca su pokazala da su talentovana, da imaju dara i da vole ovakve događaje a roditelji su to podržali i pozdravili. Sve u svemu, jedan divan događaj i, nadamo se, samo jedan u nizu.

Vrtić Veseljko Kotež, LOBI

Jedno veliko bravo za decu i vaspitačice! Nadamo se da će sličnih događaja biti sve više jer je ovo način da deca pokažu svoj talenat, da se istaknu u nečemu što vole i kroz druženje sa svojim vršnjacima stvore jedan drugarski odnos koji će sutra prerasti u veliko prijateljstvo.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Vozovi su krenuli novim kolosekom od Krnjače do Ovče - 2015

    Vozovi krenuli novim kolosekom od Krnjače do Ovče

    Svakodnevne slike iz autobusa koji saobraćaju levom obalom - 2015

    Svakodnevne slike iz autobusa koji saobraćaju levom obalom