in

Večeras drastičnije mere, zabrana izlaska za najstarije, kazne 150.000 dinara

Premijerka Ana Brnabić najavila je da će za građane starije od 65 godina biti uvedena zabrana izlaska sa zaprećenom novčanom kaznom od 150.000 dinara, ukoliko ne budu prestali da izlaze na ulice, kao što je juče bio slučaj.

Predsednik Vučić i ja ćemo razgovarati da li postoji potreba da uvedemo dodatne mere, da se građanima starijim od 65 godina zabranjuje svako izlaženje iz svojih domova, odnosno dvorišta i da takođe propišemo kaznu od 150.000 dinara za ove prekršaje – rekla je juče Brnabićeva

Ona je izjavila da je smanjivanje broja vozila gradskog prevoza u Beogradu trebalo da „obeshrabri ljude da idu bilo gde“, kao i da „istini za volju, treba obustaviti gradski prevoz i zabraniti ljudima da bilo gde idu“.

Predsednik Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić obratiće se javnosti večeras u 20.00 časova, povodom novih mera za suzbijanje širenja virusa korona.

Premijerka je danas izjavila da ne isključuje mogućnost da država večeras uvede drastičnije, „najteže“, mere za sprečavanje širenja virusa korona.

Ostaje da se vidi da li će biti uveden policijski čas za sve ili samo zabrana izlaska za najstarije sugraađane.

Foto: Srbija Danas

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Penzioneri će račune za Infostan moći da plate naknadno, bez kamate

    Uveden policijski čas u celoj Srbiji