in

Večeras autobusi na 30 i 60 minuta, posle 20 časova u bus samo sa dozvolom

Na svim gradskim linijama u Beogradu koje saobraćaju u okviru javnog prevoza, danas će biti održani svi poslednji polasci, u skladu sa subotnjim redom vožnje.

Međutim, u periodu posle 20.00 časova na svim gradskim linijama vršiće se redukcija polazaka, saopštili su iz Sekretarijata za javni prevoz.

  • Na svim gradskim linijama na kojima su intervali između vozila bili 30 i manje minuta polasci će se održavati na 30 minuta.
  • Na linijama na kojima su intervali između vozila bili između 30 i 60 minuta polasci će se održavati na 60 minuta.
  • Gradske linije na kojima su intervali između polazaka bili 60 i više minuta, neće menjati red vožnje u odnosu na prethodni dan.
  • Na prigradskim i lokalnim linijama koje saobraćaju u okviru javnog prevoza putnika, u periodu posle 20.00 časova neće biti redukcije polazaka.

Osim toga, kako je izjavio Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević, javni gradski prevoz funkcioniše i posle 20.00 sati, ali samo za ljude koji imaju radnu obavezu u trećoj smeni, uz dozvole za kretanje.

Kada budemo potpisali ugovore za radnike „Gradske čistoće“ i drugih komunalnih preduzeća u kojima postoji treća smena, onda ćemo organizovati poseban prevoz za njih i ukinuti gradski saobraćaj posle 20 sati – dodao je Nikodijević

Dakle, od večeras, posle 20.00 časova vozila gradskog prevoza moći će da koriste samo oni sa posebnim dozvolama.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Grad sprema pakete pomoći za penzionere sa primanjima manjim od 30.000

    Redovi na pumpama su ogromni, potvrđeno da nestašice ipak NEMA