Večeras autobusi na 30 i 60 minuta, posle 20 časova u bus samo sa dozvolom - www.lobi-info.rs

Večeras autobusi na 30 i 60 minuta, posle 20 časova u bus samo sa dozvolom

1 minut za čitanje

Na svim gradskim linijama u Beogradu koje saobraćaju u okviru javnog prevoza, danas će biti održani svi poslednji polasci, u skladu sa subotnjim redom vožnje.

Međutim, u periodu posle 20.00 časova na svim gradskim linijama vršiće se redukcija polazaka, saopštili su iz Sekretarijata za javni prevoz.

  • Na svim gradskim linijama na kojima su intervali između vozila bili 30 i manje minuta polasci će se održavati na 30 minuta.
  • Na linijama na kojima su intervali između vozila bili između 30 i 60 minuta polasci će se održavati na 60 minuta.
  • Gradske linije na kojima su intervali između polazaka bili 60 i više minuta, neće menjati red vožnje u odnosu na prethodni dan.
  • Na prigradskim i lokalnim linijama koje saobraćaju u okviru javnog prevoza putnika, u periodu posle 20.00 časova neće biti redukcije polazaka.

Osim toga, kako je izjavio Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević, javni gradski prevoz funkcioniše i posle 20.00 sati, ali samo za ljude koji imaju radnu obavezu u trećoj smeni, uz dozvole za kretanje.

Kada budemo potpisali ugovore za radnike „Gradske čistoće“ i drugih komunalnih preduzeća u kojima postoji treća smena, onda ćemo organizovati poseban prevoz za njih i ukinuti gradski saobraćaj posle 20 sati – dodao je Nikodijević

Dakle, od večeras, posle 20.00 časova vozila gradskog prevoza moći će da koriste samo oni sa posebnim dozvolama.

Ostavite odgovor

Prethodna priča

Grad sprema pakete pomoći za penzionere sa primanjima manjim od 30.000

Sledaća priča

Redovi na pumpama su ogromni, potvrđeno da nestašice ipak NEMA

Poslednje od Servisne informacije