Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Bezbednost u saobraćaju, Rade Drainac, LOBI

Važna lekcija osnovcima o bezbednosti u saobraćaju

u Društvo/Vesti od
Tara – T2

Juče 11. juna na improvizovanom poligonu na fudbalskom terenu Osnovne škole „Rade Drainac” u Borči održano je predavanje šta predstavlja teorijski pojam bezbednost u saobraćaju. Učesnici su bili učenici svih osnovnih škola sa Palilule uzrasta 1-3. razreda.

Ovaj edukativni dan za mališane pripremila je opština Palilula u saradnji sa firmom „Model 5″ i Centrom za unapređenje društva.

Školarci su odlično reagovali na ovaj događaj. Bili su radoznali i veoma pomno su pratili uputstva instruktora. Takođe, podeljen im je promotivni materijal kako da se bezbedno ponašaju u saobraćaju. Prvaci iz palilulskih osnovnih škola, kojih je bilo 1605, dobili su paketiće sa udžbenikom i CD-om na kojem se nalaze primeri realnih situacija u saobraćaju u kojima se mogu naći kao pešaci.

Zanimljivo:  Sutra u Borči, Krnjači, Kotežu i Ovči suve slavine na višim spratovima

Bezbednost u saobraćaju, Rade Drainac, LOBI

Ovaj edukativni događaj stvar je koja definitivno treba da se ponavlja jer decu treba učiti od malih nogu kako da se ponašaju u saobraćaju, ukazati im na potencijalne opasnosti i naučiti ih pravilima kako bi se u saobraćaju ponašali na najbezbedniji mogući način.

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Društvo

Idi na Vrh