in ,

Uskoro u Srbiji prvi pozorišni TV kanal

bdp

Beogradsko dramsko pozorište (BDP) najavilo je da će uskoro pokrenuti prvi pozorišni televizijski kanal, za koji u toj ustanovi kulture tvrde da do sada nije viđen na ovim prostorima.

„Gledaoce očekuju specijalizovane teatarske emisije sa najeminentnijim kritičarima regiona, ekskluzivni intervjui sa najznačajnijim umetnicima Evrope, regiona i Srbije, snimci predstava koje su obeležile istoriju teatra SFRJ, povratak antologijskih emisija ‘Bardovi teatra’ i ‘Mladi lavovi’, živa uključenja sa proba predstava i još mnogo toga“, navodi se u saopštenju BDP.

Program će biti dostupan na Jutjub kanalu Beogradskog dramskog pozorišta tokom celog dana, dok su u toku pregovori, kako se navodi, sa jednim od kablovskih operatera oko dobijanja kanala.

„Prva emisija snimljena je 9. marta 2020. godine. U pitanju je razgovor sa Radetom Šerbedžijom koji je vodila poznata novinarka Tanja Nježić.

Projekat TV BDP najavljen je na našim društvenim mrežama tokom snimanja emisije, a ekskluzivni intervju sa čuvenim Šerbedžijom moći ćete uskoro da pogledate na prvoj pozorišnoj televiziji BDP“, dodaje se.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Nema više kućnog lečenja za obolele od COVID 19, svi moraju u bolnice

maske

Oprezno sa iskorišćenim maskama i rukavicama