Uskoro u Srbiji prvi pozorišni TV kanal - www.lobi-info.rs
/

Uskoro u Srbiji prvi pozorišni TV kanal

1 minut za čitanje
bdp

Beogradsko dramsko pozorište (BDP) najavilo je da će uskoro pokrenuti prvi pozorišni televizijski kanal, za koji u toj ustanovi kulture tvrde da do sada nije viđen na ovim prostorima.

„Gledaoce očekuju specijalizovane teatarske emisije sa najeminentnijim kritičarima regiona, ekskluzivni intervjui sa najznačajnijim umetnicima Evrope, regiona i Srbije, snimci predstava koje su obeležile istoriju teatra SFRJ, povratak antologijskih emisija ‘Bardovi teatra’ i ‘Mladi lavovi’, živa uključenja sa proba predstava i još mnogo toga“, navodi se u saopštenju BDP.

Program će biti dostupan na Jutjub kanalu Beogradskog dramskog pozorišta tokom celog dana, dok su u toku pregovori, kako se navodi, sa jednim od kablovskih operatera oko dobijanja kanala.

„Prva emisija snimljena je 9. marta 2020. godine. U pitanju je razgovor sa Radetom Šerbedžijom koji je vodila poznata novinarka Tanja Nježić.

Projekat TV BDP najavljen je na našim društvenim mrežama tokom snimanja emisije, a ekskluzivni intervju sa čuvenim Šerbedžijom moći ćete uskoro da pogledate na prvoj pozorišnoj televiziji BDP“, dodaje se.

Ostavite odgovor

Prethodna priča

Nema više kućnog lečenja za obolele od COVID 19, svi moraju u bolnice

maske
Sledaća priča

Oprezno sa iskorišćenim maskama i rukavicama

Poslednje od Kultura