in

Uskoro otvaranje punkta i na levoj obali Dunava

Danas je nastavljena masovna imunizacija protiv korona virusa nakon jučerašnje dezinfekcije, a prema najavama u planu je otvaranje punkta i na levoj obali Dunava.

Ispred hala na Beogradskom sajmu građani u redovima čekaju da se vakcinišu, a prema rečima koordinatora punkta u Hali 3, dr Dragane Milošević, proces vakcinacije na sajmu teče odlično, a uglavnom dolaze građani koji imaju zakazane termine.

Milošević je navela da su gužve velike i da najstariji sugrađani, koji ne mogu da čekaju, budu primljeni i bez zakaznog termina.

U Hali 3 nastavljena vakcinacija kineskom vakcinom, dok se u Hali 11 vakcinišu građani koji su se opredelili za rusku vakcinu Sputnjik V.

Narednih dana će za imunizaciju biti otvoren i Zavod za biocide i medicinsku ekologiju.

U planu je otvaranje punkta i na levoj obali Dunava, a namera je da se za to iskoristi novi Dom zdravlja u Borči.

 

????????????????????????????????????

Procedura je jednostavna

Po ulasku na vakcinaciju (popunjavanje formulara, elektronska registracija, razgovor sa lekarom i primanje vakcine) ne traje duže od 15 minuta, nakon čega je neophodno u čekaonici provesti još toliko, kako bi se ispratile eventualne reakcije.

Izvor: Novosti / Foto: Tanjug

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Ne prica se dovoljno o tome da li e potrebno razgovarati sa nasim lekarima koji nas vode, za hronicne bolesnike, o tome da se konsultujemo da li smemo da se vakcinisemo. Ja imam imunoloske probeme i ne smem bez razgovora sa svojim reumatologom i imunologom. A do njih ne mogu da dodjem jer je ponovo sve u kovid sistemu…

Svi stariji od 65 godina se mogu prijaviti za vakcinu protiv virusa Covid 19 , evo i kako

Akcija Gradske čistoće i „Eko-Pančevački rit“ za devojku iz Borče