in

Uskoro ističe poslednji rok za reprogram duga za Infostan

Kako je saopštilo JKP „Infostan“, u četvrtak 06. avgusta ističe mogućnost da njihovi korisnici zaključe ugovor o priznanju duga i otplati istog na rate.

Kako kažu u Infostanu, sugrađani bi trebalo da iskoriste ovu priliku u naredne dve nedelje, jer dodatnog produžetka akcije neće biti.

Od početka akcije do sada, dug je reprogramiralo oko 15.000 korisnika, a zbog vanrednog stanja ova akcija je već jednom produžena za 90 dana.

Korisnicima koji zaključe reprogram duga se otpisuje celokupna kamata u slučaju ispunjenja ugovornih odredbi, pri čemu mogu da odaberu broj rata i željeni model otplate preostalog duga.

Plaćanjem duga u celosti otpisuje se 15 odsto preostalog glavnog duga, za plaćanje duga na tri mesečne rate otpisuje se 12 odsto, za šest rata otpisuje se 10 odsto preostalog glavnog duga, dok se za 12 rata otpisuje 5 odsto preostalog glavnog duga.

Svi zainteresovani za reprogram duga mogu da dođu u JKP „Infostan“ svakog radnog dana od 7.30 do 15.30 časova, gde će na licu mesta dobiti predlog ugovora o priznanju duga.

Potpisnici ugovora u obavezi su da overe potpis kod javnih beležnika i dostave ga JKP-u „Infostan tehnologije”, nakon čega će dobiti kompletan plan otplate sa rokovima dospeća ugovorenih rata.

Sva pitanja o reprogramu duga mogu se uputiti na e-mail: infostan@infostan.rs, kao i putem besplatnog pozivnog centra 0800 011 018 za pozive iz svih fiksnih mreža i broja 011/3954-420 za pozive iz mobilnih mreža.

Iz „Infostana” podsećaju da se, u skladu sa preporukama zaštite od virusa korona, broj korisnika u ekpozituri ograničava na dva.

Na ulazu je obavezna dezinfekcija obuće i ruku. U ekspozituri preduzeća je obavezno nošenje maski, uz držanje rastojanja od najmanje dva metra.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Gas maskom protiv korone, smrada ili oba

    Preminulo još 10 osoba od virusa COVID 19, na respirtorima 167 osoba