in

Uskoro FEST 2019, projekcije i u CK „Vlada Divljan“

Međunarodni filmski festival, 47. po redu FEST 2019 prikazivaće se i u Centru za kulturu „Vlada Divljan“. FEST počinje 23. februara i trajaće do 3.marta. Prvi će biti prikazan hrvatski film „F20“ i to 23. februara sa početkom u 19.30 časova.

Ovogodišnje izdanje FEST-a nudi reprezentativan presek filmova koji su obeležili proteklu produkcionu sezonu, kao i onih koji će tokom naredne biti česti učesnici uglednih festivala, a mnogima od njih predviđam i dug i uspešan bioskopski život.

Filmovi će se prikazivati u sledećim salama: Sava centar, Kombank dvorana, Dom omladine, DKCB, Fontana, Muzej jugoslovenske kinoteke, Jugoslovenska kinoteka, CK Vlada Divljan, Cine Grand – Capitol Park Rakovica, Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx 4D Delta city, Cineplexx BIG Beograd, Art bioskop Kolarac i CK Sopot.

Ulaznice za ovogodišnji FEST mogu se kupiti na biletarnici Centra za kulturu „Vlada Divljan“. Prilikom kupovine kompleta ulaznica po terminskim linijama u periodu od 09. do 15. februara može se ostvariti popust od 10%.

Iznos kompleta za projekcije koje počinju u 14.30  i 17.00 časova je 1.800 dinara, dok je iznos kompleta za projekcije koje počinju u 19.30 i 22.00 časa 2.430 dinara.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Naučnici su objasnili zašto i kako grip odnosi živote

    Dokle će šleperi da muče građane leve obale?