in

UG Kotež sutra na sastanku sa predsednikom opštine Palilula

Kako saznajemo, predstavnici UG Kotež zakazali su za sutra, sredu 26. februar, sastanak sa presednikom Opštine Palilula Aleksandrom Jovičićem. Cilj ovog sastanka je rešavanja gorućih komunalnih problema u naselju Kotež.

Baš zato, iz ovog udruženja su na društvenoj mreži Facebook pozvali sugrađane da u komentarima daju konstruktivne predloge i time pomognu rešavanje ovakvih problema.

Kako navode iz ovog udruženje, za dnevni red sastanka izabrani su sledeći problemi:

  • Parking mesta, rupe na ulicama, stalne bare… Započeti radovi na parkinzima su prestali, a zatim nastavljeni 2019god, samo u delovima ulica Hrvatska I Peke Tepavčević. Zbog čega Kotež nikada nije kopmpletno završen?
  • Pošta, samo su renovirali postojeći istureni šalter, a sugrađani iz Koteža žele pravu poštu sa svim poštanskim uslugama i pristupu za invalide.
  • Rešavanje problema neodgovornih građana i pravnih lica, a u vezi njihove nesavesnosti oko pravljenja skladišta i otpada na javnim površinama.
  • Problem neuređenih parkića za decu i njihovo uništavanje
  • Kontejneri bez poklopca i njihovo menjanje , kao i postavljanje kontejnera za reciklažu
  • Psi lutalice

Udruženje građana iz Koteža se za svako od ovih pitanja već obraćalo nadležnim službama, ali nisu postignuti potrebni rezultati.

Zato  je UG Kotež pozvalo je sugrađane, da putem društvenih mreža, ostave značajne informacije i konkretne predloge u komentarima, i to na navedena pitanja.

Njihovu Facebook grupu možete pogledati OVDE.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Danas zbog radove bez struje deo naselja Borča

Deponija u Vinči zatvara se tokom ove godine, uskoro nova deponija